El famós i virtuós violinista Ara Malikian presenta aquest diumenge, 13 de gener, en el Auditori Teulada Moraira el seu nou espectacle The Royal Garage World Tour, un recorregut sonor pels garatges de la vida de Llaura en diferents països que han forjat la seua carrera musical.

Malikian, considerat un dels violinistes més brillants de la seua generació dins del panorama musical nacional i internacional, tornarà a pujar-se de nou a l’escenari d’aquest espai cultural per a seduir als espectadors a través del seu talent, energia, virtuosa tècnica, expressió i aqueix estil tan propi que li caracteritza.

Una ocasió única la que t’ofereix el Auditori Teulada Moraira, que aposta per l’excel·lència musical a través de les seues accions de treball buscant la millor qualitat per a aquest espai i per al seu públic.

I, que millor manera, que gaudir al costat de Llaura Malikian d’aquest nou espectacle. Un tour dedicat a l’essència de la música, forjada per anys de viatges al voltant del món descobrint els millors i més característics sons. Riure, compartir i gaudir de la cultura musical de cada país des del més profund dels seus garatges. Són els amics els que acompanyen, motiven i desenvolupen al costat de Llaura la seua nova gira, The Royal Garage.

“La meua relació amb els garatges va començar en 1976, quan va esclatar la guerra del Líban. En el món sencer les bandes més modernes assajaven en garatges, treien d’ací els seus sons i creaven un estil que canviaria la història de la música. Jo no em volia quedar sense formar part d’aqueixa moguda”, apunta Malikian, qui afirma ”Em passen coses fascinants en els garatges alemanys, anglesos, parisencs i espanyols….”.