Un any més, la regidoria de Cultura que dirigeix Dorian Gomis (PP), ha activat el servei de biblioplayas perquè els lectors gaudisquen de les últimes novetats bibliogràfiques també en període vacacional i mentre es gaudeix del bany i l’estada en els arenals. Es tracta de dues casetes instal·lades en Carrer la Mar i la Zofra, on els interessats disposen de tota mena de literatura per a totes les edats.
Com en altres ocasions, s’ha posat especial atenció en edicions infantils i juvenils, còmics i llibres il·lustrats inclosos. El servei funcionarà de dilluns a dissabtes de 19.00 a 21.30 hores, i els dissabtes, a més, en horari de matins d’11.00 a 14.00 hores.
L’alcalde Juanjo Berenguer i al regidora Dorian Gomis, acompanyats per representants de la signatura patrocinadora, Maisa, van supervisar les instal·lacions, dotades de taules i cadires per a fer més còmoda la lectura a peu de platja.
Si s’està en possessió del carnet de la biblioteca municipal es podran retirar llibres en concepte de préstec. De no ser soci, la lectura ha de ser en el mateix lloc, i retornar l’exemplar triat cada dia.
Els responsables del servei assenyalen que, per experiència, els títols més requerits seran novel·la policíaca, de suspens i, en menor mesura, romàntica, a més de literatura infantil i juvenil.