Aquest divendres 14 de juny donarà inici la sisena edició de #LALFASPARTY, una festa LAN en la qual es donaran cita centenars de joves per a jugar amb els seus ordinadors, compartir i intercanviar informació, conéixer gent, fer amics i aprendre les últimes novetats del sector.

L’IES L’Arabí acull la celebració d’aquest esdeveniment que organitza la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi amb l’objectiu de fomentar l’oci alternatiu, la trobada i la participació juvenil a través de les noves tecnologies.

Aquesta concentració d’usuaris de videoconsoles i ordinadors comptarà amb diverses activitats paral·leles relacionades amb el món de les noves tecnologies i els videojocs: competicions, sortejos, xarrades informatives sobre novetats tecnològiques i ciberseguretat, opcions professionals relacionades amb el sector i noves tendències en la indústria.

#LALFASPARTY 2019 comptarà amb dues àrees diferenciades. D’un costat, la Zona Land, d’accés privat, que enguany disposa de 150 de places, un 50% més que en la passada edició. Segons ha explicat l’edil de Joventut en funcions, Isabel Muñoz, “enguany hi ha hagut gran interés i les places s’han esgotat en menys de 4 dies”. En aquest espai els usuaris vénen amb els seus propis equips i jocs, que connecten a una xarxa d’alta velocitat preparada per a l’esdeveniment i participen en tornejos.

D’un altre costat, la Zona Lliure, d’accés obert a tot el públic, on els assistents podran gaudir en exclusivitat de més d’una vintena de plataformes de videoconsoles de Microsoft amb partides i tornejos dels seus jocs més coneguts. En la Zona Lliure també s’organitzaran xarrades sobre tecnologia i videojocs.

La participació en la sisena edició de #LALFASPARTY és totalment gratuïta. Es desenvoluparà divendres i dissabte en l’IES L’Arabí. Es tracta, segons ha indicat Muñoz, de “una festa tecnològica que gaudeix de gran popularitat entre els joves de l’Alfàs i comarca”, que s’organitza cada any amb la finalitat de crear un espai formatiu i lúdic entorn de les noves tecnologies en el qual prevalga un ambient emprenedor i creatiu.