El Teatre Principal d’Alacant arranca la seua temporada oficial de tardor hui dimecres 3 d’octubre amb el primer dels concerts de Momentos Alhambra en l’Escenari. Anni B Sweet oferirà un concert acústic que manté el format d’edicions anteriors amb el públic sobre l’escenari i una entrevista prèvia als artistes.

El públic podrà fer-se fotos amb ells i comprar els seus discos en finalitzar el concert.

El públic assistent tindrà l’oportunitat d’accedir a l’escenari amb l’artista, de veure i sentir el mateix que el cantant durant la seua actuació, amb un plus afegit, ja que a més podran descobrir les referències de Cerveses Alhambra a la “Entrada d’Artistes” del teatre, abans de cada actuació. Després de la benvinguda, el públic entra directe a l’escenari on els esperen les butaques orientades cap a la platea, darrere de l’artista.

El format inclou una carta de cerveses Alhambra.

Anni B Sweet és una cantautora malaguenya beu d’influències de la música acústica, del folk i del pop indie. Va començar la seua carrera en 2008 i des de llavors s’ha guanyat a la crítica especialitzada.

Jareaba de Palo inicia gira en el Teatre Principal d’Alacant. La gira 20 anys serà l’última gira de Pau Donés que va anunciar als mitjans fa unes setmanes que al gener abandona la música.

La banda farà un recorregut per la seua història per a oferir un concert inoblidable i imprescindible per als seus seguidors. Jarabe de Palo és una de les bandes més emblemàtiques del pop espanyol, i els seus temes formen part de la banda sonora de dues generacions. El concert serà el divendres 5 d’octubre a les 20.30 h.

EL dissabte 6 d’octubre la dansa inunda el Principal amb la Jove Companyia d´Alacant que presenta Nexes, un espectacle que signen tres dels coreògrafs més rellevants de la dansa contemporània espanyola, Asun Noales, Sol Picó i Gustavo Ramírez Sansano.

La Jove Companyia d´Alacant naix sota el paraigua del Teatre Principal d’Alacant en 2016 amb la primera producció de teatre, i continua en 2018 amb la Dansa, sota la direcció artística de la coreògrafa Asun Noales que a més signa una de les tres peça que componen l’espectacle, “Juana”. “Hashtag” de Sol Picó i “Retallades” de Gustavo Ramírez completen el programa.

NEXOS és un espectacle de dansa, però també és la peça angular d’un projecte que representa el present i el futur de la dansa en el món.

NEXOS és la prova que l’art és capaç d’unir diferents sensibilitats, enfilar-les i oferir una experiència diferent i impregnada de talent, passió i sobretot dansa.

Nexos. Foto: Germán Antón