L’alcalde d’Oriola, Pepe Vegara, al costat del regidor d’Esports, Víctor Sigüenza, i l’edil de Seguretat Ciutadana, Mónica Pastor, ha inaugurat aquest dimarts la nova edició de JUVE 2024 que se celebra des de hui fins al dia 4 de gener tant en el centre d’Oriola, com en la costa i en les pedanies de Molins, La Murada i Hurchillo. L’horari és de 10.30 a 14:00h i de 16.00 a 20:00h.

“Arranca Juve, l’aventura lúdic esportiva per als més xicotets i hem començat amb un excel·lent acolliment en les diferents activitats previstes per a tota la família, unes 18 atraccions, màgia i molt més”, ha avançat Sigüenza, qui ha recordat que JUVE es porta celebrant a Oriola des de l’any 1997.

Per part seua, l’alcalde d’Oriola ha manifestat que “és una ocasió estupenda per a gaudir en família dels últims dies de vacances escolars i iniciar l’any fomentant la pràctica esportiva, per la qual cosa felicite la Regidoria d’Esports per la seua organització”.

D’aquestes manera, aquest matí han donat principi tres dies d’activitats esportives i d’oci per als més xicotets que comptaran amb inflables, atraccions, rocòdrom, jumping, tallers familiars i infantils amb pintacaras i manualitats, zones esportives, jocs d’habilitat, pista d’obstacles, zona multimèdia esportiva (gaming), visita de mascotes amb personatges infantils i espectacle de màgia i contacontes, al matí i a la vesprada. Com a novetat s’instal·larà un fotoreclam 360é.

Sigüenza ha recordat a més que “comptem amb una JUVE inclusiva amb la finalitat que tots els xiquets i xiquetes puguen participar, i per a això s’ha instal·lat un punt d’informació on es facilita, prèvia acreditació de la discapacitat dels participants, unes polseres amb l’objectiu de minorar els temps d’espera en les activitats i les atraccions”.

Programació

Dins de la programació prevista destaca hui en la Glorieta Gabriel Miró l’actuació de les Escoles Esportives Municipals de Gimnàstica Rítmica i Ball Modern, mentre que demà a les 17.30h serà la Desfilada de les Tropes Imperials, que eixirà des de l’estació Intermodal fins a la Glorieta Gabriel Miró, on hi haurà un fotoreclam per a interactuar amb els personatges. Finalment, el dijous 4 a les 19,00h tindrà lloc una exhibició de taekwondo a càrrec del Club Taekwondo González.

A Molins, La Murada, i Hurchillo els dies 2, 3 i 4, respectivament, comptaran amb inflables, atracció mecànica, tallers de manualitats, pintacaras i espectacle de màgia a la vesprada a les 18:30h.

Finalment, la costa d’Oriola gaudirà, en el Centre Esportiu Municipal, durant les tres jornades d’activitats per a tota la família, zona esportiva multimèdia-gaming, atracció mecànica i tallers de manualitats i pintacaras.