L’original hotel DormirDcine arriba a la ciutat d’Alacant. Serà un establiment que comptarà amb 57 habitacions, totes diferents, dissenyades per un decorador, un artista o un il·lustrador que li imprimiran personalitat i estil, sempre relacionat amb el món del cinema. L’obertura està prevista al març 2021 i aquest nou espai estarà situat en ple centre de la capital de la Costa Blanca, concretament al carrer Gravina Cinc, en l’immoble que fins ara ocupava l’hotel alacantí del mateix nom, al qual se li han afegit 35 habitacions més amb les seues corresponents àrees comunes, i que a més, comptarà amb una zona de terrassa solàrium en l’àtic amb bar i piscina.

DormirDcine Alacant disposarà d’unes habitacions originals, creatives i úniques, inspirades en seté art, sense oblidar la comoditat i les modernes prestacions. Cadascuna d’elles comptarà amb llit Premium, televisor de 50 polzades, minibar, punt de lectura amb USB, café i infusions de cortesia, caixa forta i assecador de pèl. Tot això perquè els futurs clients se senten còmodes i gaudisquen d’una experiència única a la ciutat.

La dissenyadora i interiorista Eva Almohacid ha sigut la responsable que tot el projecte respire un aire mediterrani. Eva ha sigut l’encarregada de seleccionar acuradament materials naturals de la regió per a la construcció i decoració de tot l’hotel. Predominen en aquesta iniciativa el blau i el blanc de la ciutat, colors que potencien la llum i el sol d’Alacant. A més, el nou establiment compta amb les increïbles vistes que ofereix l’àtic, des del qual es pot gaudir d’una de les millors i més originals perspectives del castell de Santa Bàrbara. Un lloc únic, en un enclavament únic.

Aquest especial allotjament ja existeix a Madrid des de l’any 2010. En aquest cas, situat en ple barri de Salamanca, es tracta d’un establiment urbà, modern i cosmopolita. Compta amb 85 habitacions inspirades en el seté art i realitzades per artistes i creadors de tot el món. Després de 10 anys de reeixit funcionament, aquest mateix concepte arriba ara a Alacant.

Per a posar en marxa aquest gran projecte i respectar l’essència, igual que es va fer en el cas de Madrid, ja està en marxa el Repte DormirDcine ALACANT. Un concurs perquè artistes, il·lustradors i dissenyadors formen part de l’hotel dissenyant una habitació d’aquest. El termini de presentació de treballs és fins al 30 de juny. Hi haurà més de 50 guanyadors i els tres millors seran recompensats amb premis de 3.000 euros el primer classificat, 2.000 el segon i 1.000 el tercer.