El mundialment conegut i prestigiós Gran Circ Acrobàtic Nacional de la Xina estarà en el Teatre Municipal de Torrevella els pròxims 17, 18 i 19 de juliol. En tres úniques sessions, el públic torrevejense podrà gaudir de les més difícils i espectaculars acrobàcies, posades en escena, màgia i excel·lents decorats.
L’espectacle, que està qualificat com a únic en el món, compta amb més de 35 artistes en la seua posada en escena, sent  la majoria d’ells medallistes olímpics i molts procedents del Cirque du Soleil (Circ del Sol). El xou convida al públic a viatjar a un món de fantasia, una proposta capaç d’atraure a tots els públics i, especialment, al més familiar. Una història que ens trasllada a un univers on la màgia està a tot arreu, comptada a través de la dansa, l’expressivitat dels artistes participants, entre l’espectacularitat i el minimalisme, amb malabars, acrobàcies, coreografies al ritme de la música d’aires orientals, el colorit dels vestits i de les llums, etc.
Per la seua qualitat, el Gran Circ Acrobàtic Nacional De la Xina ha sigut guardonat amb el Fons Nacional d’Art i el 5é Premi Especial Tian Han del Festival d’Art de Hunan, en 2015. Des de llavors, ha obtingut més de 30 premis i guardons en diversos concursos internacionals de circ i acrobàcies. The New York Times ho ha qualificat com “un delit per als cinc sentits”.