El que va començar sent un xicotet musical en el Teatre Lara s’ha convertit en un autèntic fenomen de públic. Escrit i dirigit per Javier Ambrossi i Javier Calvo, popularment coneguts com “Els Javis” en els sis anys transcorreguts des de la seua estrena ha superat amb escreix el milió d’espectadors. Ara arriba a Villena on podrem gaudir-ho aquest dissabte 9 de novembre a les 21’30 h.

“La Llamada” va ser triat pels lectors del país com el millor muntatge teatral. Des de la seua estrena ha anat collint tot tipus de reconeixements: 13 premis Broadway World, incloent el de Millor Musical, Millor Actriu, Millor Direcció i Millor Actriu de Repartiment, nominat en els Premis Unió d’Actors, el Premi Llibertat Teatre 2015 als seus directors Javier Ambrossi i Javier Calvo i el Premi a la Millor Obra Teatral Time Out 2017 entre altres.

En “La Llamada” trobem música, però també humor, entusiasme i un homenatge a cançons i grups dels últims 20 anys, a més de cançons pròpies que serveixen de teló de fons per a una història en la qual els seus protagonistes volen lluitar pels seus somnis des del campament de monges “La Brúixola” on estan passant uns dies, i on inesperadament reben el missatge de tota una deessa com és Whitney Houston.

Tot se succeeix a un ritme vertiginós, la música, els gags, acudits i diàlegs que no tenen moment de pausa i que busquen en tot moment aqueixa comicitat que juntament amb les cançons aconsegueix que no decaiga en cap moment la representació.

Amb una gira per més de 30 ciutats (incloent Moscou) i cinc temporades a Madrid, més d’un milió de persones ja han sentit “La Trucada”. En 2015 el fenomen va arribar a Llatinoamèrica i va poder veure’s a Mèxic, Xile, República Dominicana i l’Argentina. D’aquesta forma podem confirmar que estem davant un musical cridat a convertir-se en un clàssic de l’escena.

 

LA LLAMADA el musical

Escrit i dirigit per Javier Ambrossi i Javier Calvo

Amb Nerea Rodríguez, Lucía Gil, Erika Bleda, Mar Abascal i Richard Collins Moore.

 

Dissabte 9 de novembre 2019. 21’30 h.

TEATRE CHAPÍ

Entrades des de 20 € (pati) a 15 € (amfiteatre). Preus reduïts en amfiteatre per a majors de 65 anys i menors de 30 anys.

 

lallamadaelmusical.es