Torna la música en directe a Benidorm. Des que el mes de març passat la programació cultural per sales i festivals del país quedara en estand by, Produccions Baltimore, promotora també de Low Festival, ha treballat en la creació d’un cicle de concerts a l’aire lliure que recuperara durant tot l’estiu la música en directe a la ciutat. Ara Malikian, M Clan, Coc Malla, Carlos Sadness, El Kanka i Martita de Graná són, fins ara, els primers confirmats per a aquest cicle estiuenc.

El mític Auditori Julio Iglesias de Benidorm serà l’encarregat d’acollir durant els mesos de juliol, agost i setembre una sèrie de concerts en directe en un espai a l’aire lliure i distribuït per localitats. Per descomptat, cada concert adoptarà totes les mesures de protocol i seguretat sanitària indicades per les autoritats per a previndre qualsevol risc.

Des que El Kanka va començar a coquetejar amb el món de la música, ha sabut fusionar a la perfecció les melodies més romàntiques amb les lletres més pures. El 4 de juliol serà l’encarregat de retornar la música en directe a la ciutat estrenant Benidorm Summer Nights. M Clan arriba a Benidorm el pròxim 9 de juliol en el marc d’una gira molt íntima i especial. Sense la companyia de la seua banda habitual, repassarà temes de tot el seu repertori en format acústic. Una ocasió excepcional i una oportunitat per a reinterpretar els clàssics.

El barceloní Carlos Sadness se suma al llistat d’artistes d’aquest nou cicle amb l’anunci de ‘Tropical Jesus’, el seu nou àlbum que hui mateix ha vist la llum. Un quart treball que va més enllà de tot el publicat i que està produït, íntegrament, pel propi Sadness. Un altre dels grans artistes que formen part de la programació de Benidorm Summer Nights és Ara Malikian. El violinista, amb més de 40 discos a la seua esquena i amb una gira que ha recorregut alguns dels llocs més emblemàtics del món, es pujarà a l’escenari de l’Auditori el dia 23 de juliol amb el seu impressionant directe, en un concert que ja es vaticina com un dels més íntims i emocionants de tot el cicle.

No podia faltar el xou d’una de les influencers més mediàtiques i divertides del moment, Martita de Graná. Conocidísima en xarxes socials pels seus vídeos, ara es llança a l’espectacle en directe amb un monòleg en el qual els riures estan assegurats. Per a acabar amb aquest primer anunci d’artistes confirmats, el dia 25 de juliol serà el torn de Coque Malla. La seua volta a la carretera en format acústic farà parada a la ciutat dels gratacels, amb més ganes que mai de tornar a tocar i amb un repertori carregat de sorpreses.

Entrades disponibles en els pròxims dies

Les entrades per a cadascun dels directes anunciats fins hui estaran disponibles la setmana vinent. Es tracta d’un nombre limitat de tiquets que variarà en funció del que dicte la normativa d’aforaments en el moment que vaja a tindre lloc cada concert. Les entrades estaran disponibles en produccionesbaltimore.es o en Weezevent.