Aquest cap de setmana té lloc la vint-i-novena edició del Festival de Folklore a Villena els dies 13, 14 i 15 de setembre amb actuacions en la Plaça de Santiago, el Teatre Chapí i el boulevard Maestro Carrascosa.

El Festival de Folklore és un esdeveniment clàssic a la ciutat al mes de setembre i el divendres va arrancar a Villena la seua vint-i-novena edició. En ell participen com a amfitrions el Grup de Danses de Villena els qui estaran acompanyats del Grup Folklòric Juvenil de Galegos Santa María de Barcelos a Portugal i el Grup de Cors i Danses “Donya Urraca” de Zamora.

Va ser a partir de les 21.00 hores quan va donar començament en la Plaça de Santiago les actuacions obertes al públic assistent. El dissabte tindrà lloc la desfilada de grups participants a partir de les 19.00 hores. Eixirà des de la Plaça de Santiago i finalitzarà enfront de la façana del Teatre Chapí. Allí tindrà lloc la recepció oficial dels grups participants abans que comence el 29 Festival de Folklore a l’interior del Teatre Chapí a les 20.00 hores.

El diumenge 15 de setembre tindrà lloc una nova desfilada a les 10.45 des de la Plaça de Santiago amb destinació al Boulevard Maestro Carrascosa. Allí començarà la segona jornada del festival en un escenari muntat per a l’ocasió des d’on es clausurarà el festival a les 13.15 hores, després d’haver gaudit del millor del folklore villenense, zamorà, portugués i gallec.

Des de la regidoria de Cultura i el Grup de Danses de Villena es convida a la ciutadania a gaudir d’aquesta nova edició del Festival de Folklore a la ciutat de Villena.s