Arriba la 4a edició de M Festival de Rock Mediterráneo

Arriba la 4a edició de M Festival de Rock Mediterráneo

M Festival de Rock Mediterráneo va nàixer per a fomentar la relació entre els músics i bandes de la província d’Alacant i contribuir en la creació d’una finestra que servisca com a aparador dels seus treballs, a través del qual el públic de la província puga conéixer i fer-se fan dels artistes d’Alacant.

En aquesta quarta edició, l’interés se centra de nou a fer que les bandes locals compartisquen escenari amb artistes més assentats, tant de la nostra comunitat, com a nacionals. Bandes que actualment s’estan movent nivell nacional i fins i tot internacional.

Des de M Festival de Rock Mediterráneo es pensa que és necessari revitalitzar la música local, tenim bandes que ja es mouen a nivell nacional i moltes altres que perfectament podrien estar fent-ho.

M Festival de Rock Mediterráneo vol amb aquesta quarta edició cridar l’atenció també fora de la província d’Alacant i consolidar-se com una plataforma sòlida que contribuïsca a traure a flotació l’escena musical de la nostra província en tots els seus estils. Per a això plantegem tres diferents jornades i estils en els quals una banda local tocarà amb una nacional.

En la primera sessió, que se celebrarà el divendres 26 de febrer a les 20.30 hores, comptarem amb Jack Bisonte i l’alacantina Yaike. Dels primers, podem dir-vos que tenen totes les paperetes per a convertir-se en una banda que donarà molt a parlar. Tenen un magnetisme que enamoren. Que t’atrapen inexorablement i de les quals ja mai de la vida pots escapar. Jack Bisonte són un duo el treball del qual adquireix una nova dimensió quan els veus en directe, moment en el qual el magnetisme augmenta d’una manera descomunal. Tenen dues coses imprescindibles per a triomfar, talent i treball. I una tercera que no tots els artistes aconsegueixen, màgia. Al gener van editar el seu nou EP, France Gall. Un cant que et convida a ballar sense descans i que, a més, és un merescut i clar homenatge a quatre grans dives de la música: Llana del Rei, Dua Lipa, Tracy Chapman i France Gall. De fet, ells mateixos asseguraven: «Les quatre tenen una forma molt personal de pujar-se a un escenari, i cadascuna a la seua manera, és com si cap volguera ser ací a dalt. Tenen un halo de melancolia i tristesa en cantar en moure’s; com si algú els haguera injectat tot aqueix talent en contra de la seua voluntat, i cada vegada que cantaren demanaren que algú les rescatara de la seua genialitat».

D’altra banda, l’alacantina Susana Artiaga, més coneguda com Yaike, és artista, multifacètica i rapera cantautorizada, que compta ja amb més de deu anys de trajectòria. Actualment, entregada per complet al seu projecte personal i en procés d’enregistrament del primer disc en solitari, ha realitzat importants col·laboracions amb artistes de la talla de Izal, El Kanka, María Ruiz, La Mare… I dins del mateix gènere rap, amb Subze o Hakuna Tanaka, entre altres.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X