La Fira de Mostres de Villena compleix 24 anys i ho fa amb un cap de setmana carregat d’activitats on comerç, motor, agricultura, promoció, oci i turisme es funden per a mostrar el millor del teixit empresarial de la ciutat.

La XXIV Fira de Mostres arriba al recinte firal de Villena el 27, 28 i 29 de setembre sota l’eslògan Cultivem negocis, un lema a mesura per a un esdeveniment fruit del treball conjunt entre l’organisme públic i les empreses privades. “Aquesta fira és una oportunitat única per a conéixer serveis i productes propis que tenim a Villena”, ha destacat la regidora de Promoció Empresarial, Esther Esquembre.

Es tracta d’una fira molt vivencial que compta amb un gran nombre d’activitats organitzades, al llarg de tot el cap de setmana, per a gaudi del públic adult i infantil. “Estem convençuts que serà una fira atractiva”, ha assenyalat Paco Ferri, un dels expositors més antics de la fira. Tota la informació, pla i horaris d’activitats poden consultar-se en la web www.muestravillena.villena.es

Molts dels tallers i activitats estan organitzats per grans grups de comerços i empreses associats com a Q’ Bona Pinta, El Solaçar, Grup BNI, Empresarias.com, Becoop o el Centre Comercial Ferri. Hi ha opcions per a tots els gustos, des dels tastos amb maridatge de croquetes i vins de la terra el divendres a les 20.15 hores amb Catacroket i Celler Les Virtuts fins a manualitats per a xiquets i xiquetes amb materials reciclats, tastos de vins o tallers per a preparar el gin tonic perfecte.

Un total de 51 activitats i tallers al llarg dels tres dies de Mostra Villena dissenyades perquè joves i majors compartisquen, aprenguen i gaudisquen d’un cap de setmana molt especial per a la ciutat de Villena.