La programació cultural de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi ‘Estiu Festiu’ presenta, dissabte que ve 15 d’agost a les 22.00 hores, a la platja de l’Albir, l’espectacle de dansa espanyola: ‘Aire Fresco’, a càrrec de la Companyia Espanya Brava. Una proposta per a tots els públics, encara que especialment per als amants del flamenc, ha informat el regidor de Cultura, Manuel Casado.

A escassos metres de la riba de la mar, en la zona del Ancla de l’Albir, la Companyia Espanya Brava oferirà aquest dissabte l’espectacle de dansa espanyola i flamenc ‘Aire Fresco’. Quatre artistes amb moltíssima experiència i un variat repertori fusió, tan animat com divertit, on la passió, elegància i bellesa del cos de ball traspassa els escenaris per a mesclar-se amb el públic, una part important del xou.

Aquest estiu la programació cultural a l’Alfàs s’ha reduït de manera dràstica, per a complir amb les normes de seguretat imposades per la pandèmia del Covid-19 i evitar les aglomeracions en espais tancats, i implantant protocols de seguretat i distanciament en totes les activitats organitzades, complint amb les indicacions de Sanitat per a la celebració d’esdeveniments a l’aire lliure.

La pròxima cita cultural Estiu Festiu serà el dissabte 28 d’agost, a la mateixa hora, però en un altre escenari, el Museu a l’aire lliure Vila Romana de l’Albir amb el grup Alessia Martegiani & Di Fulvio Trio, que oferirà un concert de música clàssica emmarcat en el cicle de Concerts a la lluna de l’Albir. Una activitat en la qual col·labora la Societat de concerts de Música Clàssica de l’Alfàs del Pi.