L’organització del festival anuncia una nova oportunitat de tornar a gaudir de la música en directe i el bon temps: “Spring Festival Day”. Per a l’ocasió, els convidats seran la mítica formació Sidonie, que aterraran en el Recinte Eres de la Sal (Torrevella) el dia 27 d’agost a les 22:00h.

Han passat 20 anys des que Sidonie es va donar a conéixer al gran públic amb el seu primer EP ‘Dragonfly’. Des d’aqueix moment, la banda ha sabut guanyar-se el seu buit dins del panorama musical nacional fins a convertir-se en una de les formacions que cull més èxits al país. Amb l’arriba del seu últim llarg ‘El Regreso de Abba’ (2020) han tornat a demostrar que el seu són els escenaris. El Recinte Eres de la Sal ja es prepara per a acollir el seu potent directe el mes vinent d’agost, en el qual no faltaran himnes com “El Peor Grupo del Mundo”, “Me llamo Abba” o “Carreteras Infinitas”.

Amb la confirmació de “Spring Festival Day”, l’organització recupera l’esperit del festival i anuncia que pròximament arribaran les primeres notícies sobre aquest.

Entrades ja a la venda

Les entrades per a acudir a “Spring Festival Day” estan disponibles en Mastickets.

#SpringFestivalDay:

SIDONIE – 27 agost (22:00h)

Recinte Eres de la Sal (Torrevella)