ARS NOVA i la seua agrupació infantil PETIT ARS ofereixen el seu ja tradicional concert de desembre “El Nadal”, que tindrà lloc el pròxim diumenge 18 a les 11:00h a l’Església del Convent de les Agustines de Xàbia. Per al públic xabienc aquest concert ja és una cita obligada, ja que presenta un repertori polifònic sempre sorprenent i, a més a més, mostra el treball del PETIT ARS, en el que és el seu segon curs d’activitat que va in crescendo.
En aquesta ocasió, s’oferiran a manera d’obertura uns xicotets fragments del Cant de la Sibil·la, que és un drama litúrgic i cant gregorià en català de l’edat mitjana, i que parla de l’arribada del Messies. Es cantaran tres tornades i dues estrofes a solo. Després interpretaran El noi de la mare, arranjada per Eduard Toldrà, una tendra nadalenca catalana així com cançó de bressol. També interpretaran la Nadalenca, una cançó humorística i festiva del mestre valencià Manuel Palau. A continuació, PETIT ARS i ARS NOVA interpretaran la cantata de Nadal Fes-te el pessebre de Lluís Vila i basat en els poemes de Gabriel Genescà, en un espai que afavoreix la participació intergeneracional a través de la música coral i pretén l’actualització de les nostres tradicions nadalenques. El concert continuarà amb les dolces veus de Petit Ars en solitari, cantant A la nanita nana, peça que té origen en una composició per a piano i veu del novelder Josep Ramon Gomis. Finalment, ARS NOVA s’unirà de nou al PETIT ARS per interpretar Christmas Lullaby de John Rutter i la nadala Adeste Fideles.
La direcció del concert estarà a càrrec del mestre Rubén Penadès, i comptaran amb la interpretació al piano de Sílvia Ferrer.
Els esperem el pròxim 18 de desembre a les 11:00 h a l’Església del Convent de les Agustines de Xàbia.