ART·PRÒXIM: Jormay Gonzálvez Monduy, un minimalista modern, presenta el seu art a Alacant

ART·PRÒXIM: Jormay Gonzálvez Monduy, un minimalista modern, presenta el seu art a Alacant

Jormay González Monduy és un artista visual nascut en Pineda del Riu (Cuba) en 1983. Diplomat en l’Acadèmia Nacional de Belles arts de Sant Alexandre de l’Havana on és un dels seus professors titulars de pintura i ara ho pots conéixer a Alacant gràcies a la Galeria alacantina PCA Gallery Art.

“Sóc un artista visual que utilitza les eines més influents per a expressar-me” assenyala Jormay. Les seues expressions són una «química» i giren entorn de l’Art Minimalista. Són la seua reacció al frenesí pictòric de l’expressionisme abstracte i en oposició a la tendència figurativa i sarcàstica del Pop Art. “El meu minimalisme és modern”.

És un artista visual que utilitza el mitjà més eficaç a l’hora de fer art .La seua pintura és sintètica i gira al voltant de l’art mínimal També sol treballar el dibuix com un recurs expressiu més de la seua obra i fa un temps que treballe el gènere de la fotografia analògica i digital.

Hui, a través de l’Art Digital, suggereix els seus dubtes, compromisos, preguntes. El dibuix és un recurs expressiu del meu treball. Finalment, a través de l’escultura, treball principalment amb objectes quotidians per a situar-los fora del seu context objectiu. En l’escultura sol treballar amb objectes quotidians i els trau del seu context, són escultures xicotetes. Així mateix amb la fotografia són xicotetes escultures que prenen vida amb la fotografia.

“L’art sintètic denomina la meua obra, amb una càrrega conceptual molt forta, que crítica a l’ésser humà i la seua postura davant el món”, conclou.

Si tens interés a conéixer la seua obra i fins i tot comprar-la pots accedir a aquest enllaç: https://www.pcagalleryart.com/jormay-gonzalvez-monduy

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X