L’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert presentarà demà dijous una exposició d’Aurora Domínguez emmarcada en el cicle ‘Art a la Casa Bardín’. Sota el títol ‘Plurisensorial deliciós’, la nova proposta està comissariada per Virginia Hernández i es podrà visitar fins al 23 de juliol.

La mostra combina una sèrie de fotografies amb àudios, textos descriptius, un vídeo i uns plantejaments performatius en els quals es conjuguen tots els sentits per a reivindicar el fascinant de les accions quotidianes aparentment inconscients. Tal com ha explicat la mateixa autora, “el projecte sorgeix com a desafiament a la quotidianitat insuportable en la qual ens vam veure immersos a causa de la situació de confinament, on menjar es convertia en una experiència, en un treball inconscientment curatorial que sobre la taula es converteix en obra d’art”.

Per a posar de manifest aquest fet, ‘plurisensorial deliciós’ transforma aqueixa experiència quotidiana en una circumstància sinestèsica en la qual es conjunyeixen aliments, colors, imatges i sabors. La col·lecció consta de 12 fotografies de 12 plats diferents, en cadascuna d’ells presideix un color diferent corresponent a un dels colors del Cercle Crómatico de Itten i, a més, incorporen altres tants codis QR perquè el visitant les puga escoltar

L’exposició compta a més amb una performance d’inauguració, demà dijous a les 19.30 hores, i clausura en la qual l’artista acompanyada per un músic representarà el so del plat davant els assistents, que també participaran component una peça in situ a partir d’una dinàmica Fluxus.