Toni Cuatrero, Sant Joan d’Alacant, amb 12 anys es va iniciar en el #grafiti, després va estudiar en la EASDA (Escola Superior de Disseny d’Alacant) disseny gràfic, també col·labore amb Kilombo Crew i sobretot es va dedicar a “escriure” #grafiti en carrers, ponts i qualsevol suport urbà que trobara al seu pas. És llicenciat en belles arts per la facultat de Sant Carlos de València, la facultat li ajude en la seua evolució amb noves tècniques i el treball d’Antonio Díaz va evolucionar cap a la il·lustració creant els personatges que li van definir com “Toni Cuatrero”, personatges entre l’infantil i ho bizarro que formen un profund univers fantàstic amb picades d’ullet de crítica social.

L’últim treball de Toni ha iniciat un viratge cap a l’abstracció, figures flotants en mars foscos submergeixen a l’espectador en una sensació de tranquil·litat. En les composicions de Toni el símbol d’un ull observa el que passa en l’escena on els objectes que la componen es troben en equilibri com en un castell de naips. Una gran sala de màquines sembla el mural en la sala ART Mustang entre l’industrial i el somni els colors flueixen com en un joc del Tetris. Toni és un artista actiu que està involucrat com a comissari en una iniciativa que el passat octubre arribe a la localitat de Sant Joan d’Alacant omple de força. “La Tàpia Fest” un festival de #grafiti que va nàixer amb molt bon estel, amb participació tant local com a nacional, amb noms com Nano 4814, Spok, Mise, Roice 183,Hesir, María embull, Nico barris, Peyo 0139, Fum Elias Taño T-Rie, Pygots, Pablo Bueno i Manu Ripoll, Aquest festival promet convertir-se en cita obligada del street painting a Alacant. El mateix va participar al costat de l’artista Mise en la “Tàpia Fest” pintant un mural on s’ajunten els estils dels dos muralistes per a abordar un tema actual, un homenatge a la immigració africana fugida de la guerra. Durant la Inauguració el pròxim dia 20 a les 13,30h Carioca PD ha construït una sessió DJ Tropical especial per a l’ocasió on es barrejaran els gustos musicals de Toni amb sons tropicals, la intenció és amplificar l’experiència Equilibri Oscilante a l’espectador.

La sala d’exposicions ART Mustang es pot visitar gratuïtament de dilluns a dissabte de 10.00 h a 20.00h Aquesta és la mostra número 43 des que Art Mustang inicie el seu camí l’any 2010.

Més sobre ART Mustang

ART MUSTANG és una entitat sense ànim de lucre compromesa amb la cerca de noves vies d’aproximació cap a la creació contemporània a la societat. Eliminem les barreres traient l’art dels espais pensats per a l’ús expositiu en exclusiva, posant en pràctica la màxima. “L’art i la cultura poden estar en qualsevol lloc”. No solament en qualsevol lloc si no formar part d’altres manifestacions plàstiques de la cultura popular com la publicitat o els productes… fomentem intervencions multidisciplinàries de caràcter expositiu, divulgatiu, objectual i col·laboratiu i facilitem espais de relació social entorn de la creació, portant-la més enllà dels museus introduint-la en els espais de treball, festivals de música, centres de formació, en definitiva, Volem que la creativitat forme part del dia a dia de les persones. Perquè pensem que tant creació com a art fan més lliures a les persones. Assumim, un Compromís amb la societat en general i amb la creació en particular, creiem fermament en què la suma de les nostres visions enriqueix el resultat i treballem mà a mà amb artistes, creadors, institucions i qualsevol que s’acoste al MAG, establint vies de Col·laboració constants que amplifiquen el nostre objectiu d’acostament a la creació actual.

Toni Cuatrero. Foto: Art Mustang

Toni Cuatrero. Foto: Art Mustang