Arte és un dels grans títols del teatre actual, una comèdia dramàtica amb enorme èxit internacional de la coneguda autora francesa Yasmina Reza. De fet Art, que ha sigut traduïda a diversos idiomes, s’estudia en els instituts francesos. Per a Yasmina Reza és un reflex de la societat actual i per a escriure-la es va basar en una història real reflectint com tres amics poden enfrontar-se per una obra artística caríssima, una pintura amb el llenç totalment en blanc, que ha adquirit un d’ells.

La direcció de la nova posada en escena d’Art és de Manuel Troncoso, professional de llarga trajectòria en el teatre nacional, qui aconsegueix que el text de Yasmina Reza brille amb la interpretació dels tres protagonistes encarnats per Toni Martínez, Carlos Sánchez i Juan Olivo.

La compra d’un quadre artístic, pintat totalment en blanc, provoca la hilaritat, el riure, i també el drama entre tres amics que es veuen enfrontats a una realitat, que és tan seua com nostra.

Arte, una obra teatral que ha tingut grans intèrprets, torna amb arpa i amb tres actors joves perquè els espectadors es puguen sorprendre de nou amb el gran talent de Yasmina Reza.

Miguel Ángel Fernández, un dels col·laboradors del Auditori de la Mediterrània, també està darrere d’aquesta cridanera producció teatral de Mascarat. Qualitat en tots els detalls, segell característic d’aquesta productora que és molt apreciada a la Marina Baixa.

 

Auditori de la Mediterrània. La Nucia.

Dissabte 05 d’octubre de 2019. 20.00 hores.

Art

Autora: Yasmina Reza

Direcció: Manuel Troncoso

Intèrprets: Toni Martínez, Carlos Sánchez, Juan Olivo.

Mascarat Produccions Teatrals

Entrada: 7 euros. Preu únic.

Les entrades es poden adquirir en les taquilles del Auditori de la Mediterrània i a través de Instant Tiquet. Per telèfon: 902 444 300 i a través de www.instanticket.es o en l’enllaç https://entradas.instanticket.es/lanucia/public/janto/