ARTenBITRIR decideix suspendre l’edició de 2020 amb el suport de l’Ajuntament de Petrer

ARTenBITRIR decideix suspendre l’edició de 2020 amb el suport de l’Ajuntament de Petrer

El president de l’Associació, Fernando Gomis, ha expressat la seua tristesa per la difícil decisió adoptada, indicant que “els motius per a haver pres aquesta decisió són múltiples, però, sobretot, han pesat les grans dificultats a l’hora d’organitzar aquest esdeveniment multitudinari amb les condicions de seguretat que es precisen en aquests moments”. Gomis ha afegit que “també ens condicionen les limitacions d’aforament, la impossibilitat de realitzar concerts i les actuacions en off pels racons del barri antic”.

Per part seua, el regidor de Cultura, Fernando Portillo, també ha expressat la seua “pesar” per la decisió, destacant que “com sempre hem fet, els donem suport en tot i, per descomptat, també en aquesta decisió. Sabem el difícil que ha sigut, però és cert que són temps de prudència, responsabilitat i d’anteposar la salut dels nostres veïns a qualsevol altra cosa”.

Malgrat la decisió adoptada, Doble13 continua pintant “a la gorra” el mural de grans dimensions en la paret de l’edifici de telefònica (escaira carrer Eixit del Guirney amb carrer Nord, enfront de la pineda de Villaplana) previst per a aquesta edició. Un mural que, segons Gomis, “representa el futur que no volem, titulat COL·LAPSE, i el futur que sí que volem, part denominada ESPERANZA”. Ha afegit que “és molt significat que aquest mur s’estiga pintant precisament ara, quan el nostre sistema de vida està col·lapsant. Esperem que quan s’acabe de pintar, l’esperança estiga entrant de nou en les nostres vides”.

L’organització de ARTenBITRIR ha aprofitat per a manar ànims i agrair el suport de col·laboradors, patrocinadors, voluntaris, artistes, artesans i veïns i veïnes de la comarca que any rere any s’acosta a Petrer per a gaudir de l’art al carrer.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X