De la col·laboració entre la regidoria de Cultura i Artescuela, sorgeix Artescuela Nadal amb la intenció d’oferir una escola diferent, apostant per l’art, la cultura en general i el teatre en particular i pretenent ampliar l’oferta de conciliació en aquesta època, perquè papàs i mamàs tinguen on triar.

En Artescuela s’aprèn el significat del concepte “art” de manera integral. Es parteix del teatre per a descobrir altres arts com; la poesia, la dansa, la pintura, els oficis del teatre, l’escenografia i el circ, oferint un espai necessari perquè l’art es done i ho faça de forma lliure i desenfadada en xiquets i xiquetes. Tot s’orquestra per a la seua diversió i a través del joc s’aprèn de forma tranquil·la i en total confiança, sense oblidar el component educatiu que sempre es té present.

L’escola es desenvoluparà en la Casa de Cultura per a xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys els dies 26, 27, 28 de desembre i 2, 3 i 4 de gener de 9:00 h a 14:00 h i amb possibilitat d’escola matinera i menjador. També existeix possibilitat d’acudir dies solts.

Així mateix, s’ofereixen descomptes per a segon germà, famílies nombroses i monoparentals, aturats, xiquets en risc d’exclusió o violència de gènere amb la finalitat de democratitzar l’accés a aquest servei.