Davant l’Estat d’Alarma, que està obligant veïnes i veïns de Petrer a romandre a les seues cases per a complir amb les mesures imposades i evitar el contagi del coronavirus, diversos artistes locals, en col·laboració amb la regidoria de Cultura, han decidit unir els seus esforços per a acostar un tros del seu art als veïns de Petrer a través de les xarxes socials.

A partir d’aquest dijous, la pàgina de Facebook de “Ajuntament de Petrer” i el canal de Youtube de la institució es convertiran en l’escenari virtual pel qual aniran passant actors i actrius, ballarines, cantants… que oferiran mini espectacles d’entre 5 i 10 minuts. Una iniciativa amb la qual el gremi d’artistes de la localitat pretén oferir als veïns i veïnes de Petrer una alternativa més d’entreteniment per a ocupar el seu temps de permanència a les cases.

El regidor de Cultura, Fernando Portillo, ha volgut agrair la col·laboració dels artistes locals en aquesta iniciativa que “segur aconsegueix transmetre bones vibracions a la gent en aquests moments per a fer-ho més suportable”. Portillo també ha expressat que “sóc conscient dels qui es dediquen al món de l’art professionalment tenen per davant uns mesos molt difícils, per la qual cosa valorem especialment la seua col·laboració”.

El regidor i portaveu de la comissió municipal creada per a creada per a fer un seguiment a l’evolució de la crisi sanitària del coronavirus (Covid-19) i adoptar les mesures que afecten l’àmbit municipal ha aprofitat per a agrair a veïns i veïnes que estiguen “quedant-se a casa per a frenar la corba”, convidant-los al fet que continuen mostrant una actitud responsable “pel bé de tots”.