Si tens pensat eixir a passejar pels carrers que envolten al Teatre Principal a partir del 15 d’octubre, i fins al pròxim 15 de novembre, prepara’t perquè estem segurs que serà un passeig amb “molt d’art” i tot això gràcies a la iniciativa que l’Associació de Comerciants del Carrer del Teatre i Adjacents, juntament amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de l’ajuntament d’Alacant duran a terme i que han denominat ‘Artistes en Vitrina’.

L’Ajuntament d’Alacant i l’Associació de Comerciants del Carrer del Teatre i Adjacents proposen una ruta artística pels 18 comerços que exposaran les obres dels 18 artistes del Gremi d’Artistes d’Alacant.

Amb aquest passeig de l’art es pretén posar en valor les produccions dels artistes alacantins i al mateix temps impulsar i revitalitzar el comerç local de la zona centre. Entre les obres exposades podem trobar des d’olis, escultures fins fins i tot obres digitals o de grafit.

Els establiments que exposaran les 18 obres d’art dels artistes del Gremi d’Artistes Alacantins són: Lupe Tegar, Farmàcia Teatre, Mimage, Immobiliària Margamora, Lalilu, Joieria Milleiro, Joieria Pedro Barberá. Lynes, Beig i Caoba, Arena i Mar, Tendències, Maria José Miralles, Perruqueria María Ro, Verum Natura, Finanhouse, Marel Dona, Quiquepop i Classy Privee.

Els 18 artistes del Gremi d’Artistes d’Alacant encarregats d’omplir d’art els diferents comerços de la zona són: Carmen Rubio amb la seua obra Frida, Guillermo Miguel amb Finestres, Cristina Francés amb Sierra de Bernia, Rafael Llorens amb Jardí de Casa del Comte, Juan Luís Torres amb La Tassa Blava, Loles Guardiola amb Classicisme, Mati Zamorano amb Amèrica, Cristina Rueda amb l’obra Des del Balcó d’Alacant, José Palao amb Pigments, José María Barceló amb Rostre de Dona, Cristina Beltrán amb Mirades, Inmaculada Company amb Devesa, Ana Más amb l’obra Color i Força, José Ramón amb Refrescant-te l’Estiu, Tere Ruiz amb Natura morta, Marisa González amb Naixement del Cercle, María Jesús Rodríguez amb Llegó la Primavera i J.A.Muñoz amb Molls sobre el Tàmesi.

J. A. Muñoz con Muelles sobre el Támesis.