Simon Yung és il·lustrador, guionista, fascinat pel cas estrany i el misteriós. Simon Yung reprodueix, en les seues il·lustracions, les visions de somni de la seua imaginació.

Ell crea, dibuixa i il·lustra naturalment… Ell no denúncia sistemàticament l’absurd; ell vol advertir contra els universos invasors.

Graduat en Idiomes (anglés, espanyol) i ha estudiat Direcció de Teatre sent també guionista i autor / il·lustrador de novel·les gràfiques.

“Les meues Il·lustracions tracten de glorificar el banal a través d’esdeveniments ficticis, una espècie d’ullada visca i parcial on el comuna, el cas estrany i l’absurd se superposen. Cadascun dels elements il·lustrats encarnen un fragment d’una història no contada que s’estén fora de les vores de la imatge” assenyala Simon.

No totes les escenes estan directament vinculades, però comparteixen un pensament comú.Durant la seua investigació, aquestes visualitzacions interfereixen entre si. Resulten en una mescla heterogènia d’idees i sentiments espontanis experimentats durant cada desenvolupament i construcció. Per a mirar dues vegades.

Simon Yung. "Pillars"
Simon Yung. «Pillars»

D’altra banda, Hubert Duprilot ocupa un lloc singular en la pintura, entre l’Art marginal i l’expressionisme. Una cerca il·limitada per a oferir una obra a part, que inevitablement deixa una forta traça en la ment de l’espectador.

La seua molt notable representació de la humanitat mostra una gran sensibilitat, d’una necessitat visceral de pintar.

Els colors, els temes seriosos, mitològics o «més lleugers» tradueixen la relació entre l’home i la seua condició. El seu procés és part d’un prestigiós recorregut que Zoran Music o Giacometti van seguir en el passat.

Hubert Duprilot viu en Rouen a França. És un artista amb talent. Va del dibuix a la pintura, es posa cola, presa un tros de cartó, una mica de tinta…

I les idees són ací, pressionant els gestos, arriben les imatges que anomenen a uns altres.

L’artista sempre està rebotant a altres coses, sempre renovant-se.

Sobreïx la seua habilitat per a escenificar colors i materials, oferint una gamma de tècniques que, no obstant això, posa al servei de la cerca de sentit.

Les seues pseudo plaques anatòmiques, on els esbossos comparteixen el territori amb l’escriptura, les taques i els degotejos hàbilment orquestrats, són per a l’ull i l’intel·lecte un delit de la invenció i ens mostren que l’art no ha acabat de ser innovador.

Hubert Duprilot. "Sin titulo"
Hubert Duprilot. «Sin titulo»

L’obres d’aquests autors la pots conéixer en directe o via en línia en PCA GALLERY que és la nova galeria d’art que té Alacant. El seu punt d’atenció i showroom es troba al carrer la Vilavieja 1, on conviuen aromes i color. Una galeria física i una galeria virtual a través del seu web https://www.pcagalleryart.com/. És fàcil contactar amb ells a través de les xarxes socials Facebook i Instagram.

Si tens interés a conéixer la seua obra i fins i tot comprar-la pots accedir a aquests enllaços:

Simón Yung i Hubert Duprilot: https://www.pcagalleryart.com/serigraphy-editions