Com pura comèdia podria definir aquesta proposta teatral dels autors Jordi Sánchez i Pep Anton Gómez, un afilat i divertidíssim text que desperta les rialles de públic. Podrem gaudir-lo el dissabte 23 d'octubre a les 19'30 h.
A Manolo (Àngel Pardo) li fan el buit a la feina. O això pensa ell. I la seva dona, Loli (Elisa Matilla), farta de veure-ho deprimit i plorant per les cantonades, ho té clar. Això no pot continuar així. Alguna cosa caldrà fer. Pepe (Carlos Sobera) i Diana (Neus Asensi), íntims de Manolo i Loli, no donen crèdit als seus ulls. La mare de Pepe acaba de tornar d'un viatge de l'IMSERSO acompanyada per un rus de 25 anys. I el que vol el rus no ho dubta ningú: plomar a la mare. I, de passada, a Pepe, el fill. I a la nora, Diana. O això pensen ells. I Pepe i Diana ho tenen clar. Això no pot ser. Alguna cosa caldrà fer.
Pepe i Diana, Loli i Manolo una nit queden per sopar. I, entre plat i plat, sorgeix la idea, perquè alguna cosa caldrà fer. I així, com qui no vol la cosa, apareixen totes les ràbies, i totes les pors, i totes les misèries. I posen en marxa el mecanisme infernal. Convoquen a el diable, si. Desperten la bèstia que tots portem dins. I, un cop desperta, a veure qui la per. Perquè aquí, “Asesinos todos” . Perquè, qui no ha tingut alguna vegada ganes de matar a algú?
A través d'aquestes comèdia, els seus autors ens proposen que reflexionem en clau d'humor, sobre el que és capaç de fer una persona per aconseguir el que vol, després el públic serà el que entre riallada i riallada, tregui les seves pròpies conclusions.
"En 'Asesinos todos'  es mostren dues parelles, que es veuen unitat per una sèrie de catàstrofes plenes d'hilaritat i sornegueria. Gràcies a un llibret en el qual s'observen veritables punts de pura comèdia, que desemboquen en autèntiques rialles sobre el públic. D'aquesta manera, es revela el gran encert dels seus creadors en l'essència primigènia del seu guió, el que indica una bona trajectòria en l'humor i els esperpents propers que es fan patents al llarg de la peça teatral. A més, es veu una influència de la pròpia cultura popular espanyola més cañí, amb aquest aroma a rutina, però amb la suficient personalitat per no caure en el banal ". (CINEMAGAVIA)Asesinos todos”  de Jordi Sánchez i Pep Anton Gómez
Direcció: Pep Anton Gómez
Amb Carlos Sobera, Neus Asensi, Elisa Matilla i Ángel Pardo
Durada: 1 hora i 30 minuts sense descans
Dissabte 23 d'octubre 2021 19'30 hores.
TEATRE CHAPÍ.