Enguany en el qual tot es veu afectat per la incertesa i les restriccions imposades per la nova realitat de la pandèmia del COVID 19, és sens dubte més imprescindible si cap el poder de la música en directe en les nostres vides. Per això sentíem una especial responsabilitat per intentar tirar avant enguany amb totes les nostres forces i paciència possibles la 8a edició de ATIENDE!

Com a novetat anunciar que el cicle canvia de seu passant de situar-se en elTeatre Arniches a Las Cigarreras, on se celebraran tots els concerts, amb obertura de portes a les 21.30 h.

La 8a Edició de ATIENDE! 2020 comença el pròxim 17 d’Octubre amb l’actuació de la rapera sud-africana Yugen Blakrok, alçada a la fama després de la seua col·laboració amb Vince Staples i Kendrick Lamar per a la BSO de Black Panther.

YUGEN-BLAKROK

El cicle continuarà el 14 de Novembre presentant a Amorante, el projecte personal del etnomusicólogo guipuscoà Anaven Urizar, multi instrumentista forjat en nombrosos i diversos projectes, qui fent un pas al capdavant i s’alinea amb aqueix refrescant front d’artistes disposats a despullar-se de prejudicis i traure de l’armari la tradició musical, com feren des del Xiquet d’Elx fins als Germans Cubero, passant per Lorena Álvarez o Pablo und Destruktion.

AMORANTE. Foto: Guillermo Latorre

Els sempre benvinguts NUEVA VULCANO seran els encarregats de tancar la 8a Edició de ATIENDE! el 27 de Novembre en Les Cigarreras. Els catalans que ens han fet esperar cinc anys, tornen en el millor moment amb nou disc sota el braç.

NUEVA VULCANO

El cicle torna a comptar enguany amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura d’Alacant, qui subvenciona part del projecte dins del seu pla d’ajudes a projectes culturals, així com amb el suport del centre cultural de Las Cigarreras.

Tots els concerts es realitzaran en un context segur garantint les mesures i el protocol de seguretat imposats per la nova situació, sent obligatori l’ús de màscares.

El disseny gràfic de AT!ENDE! 2020 és a càrrec de la dissenyadora i animadora digital Javiera Hernández (Instagram.com/jotadejai).

Entrades

YUGEN BLAKROK: Anticipada 15€ Taquilla 18€

AMORANTE: Anticipada 10€ Taquilla 15€

NUEVA VULCANO: Anticipada 15€ Taquilla 18€