La regidora de Cultura i Biblioteques, Nieves López, ha anunciat les activitats previstes amb motiu de la celebració del Dia del Llibre.

“La coordinació de tots els actes que es realitzaran durant la setmana que ve es realitza des de la Biblioteca Pública Municipal Alberto Navarro”, ha assenyalat l’edil de Cultura, ressaltant “la professionalitat i el treball del personal de les biblioteques que l’han preparat molt bé i han fet una setmana amb activitats molt bones”.

D’aquesta forma, la jornada literària començarà el dimarts, 23 d’abril a les 18.00 amb la lectura de contes ‘Entre llençol i manta’, a càrrec de Miguel Ángel Montilla. Aquesta activitat està dirigida a xiquets i xiquetes fins a 12 anys.

El dimecres, 24 d’abril, a la sala infantil i juvenil de la biblioteca municipal, a les 18 hores, Sandra Creactivas representarà el teatre amb marionetes i actors ‘María i l’unicorn’.

El divendres, 26 d’abril els més xicotets podran gaudir de ‘Cuenti que et cuenti’, a les 18 hores a la sala infantil de la biblioteca.

Finalment, el dissabte 27 d’abril, en la Plaça Castelar, de 10 a 14 hores, tindrà lloc la Fira del llibre, amb presència de diferents autors locals que presentaran i signaran les seues obres. A més, es realitzaran jocs tradicionals en fusta ‘Toca fusta – jocs d’assot’.

D’altra banda, a partir del 18 d’abril i fins al dia 1 de maig estarà la tradicional caseta en la Plaça Castelar on es podran adquirir llibres.

“La cultura és un dels eixos importants d’aquest equip de govern”, ha assenyalat López, ressaltant la “aposta per incentivar la lectura entre els més xicotets”.

Així, l’edil ha manifestat el seu compromís per l’educació literària, ja que com ha manifestat “allò que no es coneix no s’estima” i per això és necessari “transmetre als nostres xiquets l’amor pels llibres i per la lectura”.