L’Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta Torregrosa” informa dels espectacles dels quals podrà gaudir els seguidors del Teatre Municipal de Torrevella durant el mes de setembre, que estarà compost per comèdies de primer nivell protagonitzades per actors del panorama actual nacional, amb un preu únic per a les entrades de 10€.
Els espectadors també podran gaudir d’obres per a tots els públics amb la volta del cicle “Teatre per a Tod@s”, que tindrà un preu de 12€ per al cicle complet, o a 5€ cadascuna de les obres. Tant el cicle com les entrades de cada obra poden adquirir-se en www.entradasatualcance.com.
Finalment, en aquesta bestreta de la programació cultural volem anunciar que entre els dies 12 i 17 d’octubre tindrem el “I Concurs de teatre amateur Raúl Ferrández”, el qual serà gratuït amb invitació, a recollir en el Centre Cultural Verge del Carmen. En aquest edifici es representaran les semifinals els dies 12, 13, 14 i 15 d’octubre i l’obra guanyadora en el Teatre Municipal de Torrevieja el diumenge 17 d’octubre a les 19.00 h.
Els esdeveniments que es detallen en aquest avanç són:
Anfitrión, de Moliere. Una comèdia protagonitzada per un gran elenc com és Pepón Nieto, Toni Acosta, Fele Martínez, José Troncoso, Dani Muriel i María Ordoñez. És el divendres 10 de setembre, a les 20.30 h. amb un preu inigualable: 10 € en www.entradasatualcance.com.
La Voz del Becario Show, trasllada als escenaris els personatges dels vídeos virals de la Veu del Becari, amb entrevistes que aprofundeixen encara més en l’absurd de la seua naturalesa, així com monòlegs d’humor i un exercici d’interacció constant amb el públic assistent. Tot això de la mà de 3 còmics, Trinat García (imatge habitual dels vídeos), José Manuel Martínez i Fran Fernández, que vénen de triomfar amb l’espectacle regional «Sóc de la Vega Baixa». Dissabte 11 de setembre, a les 20.00 h a 12 € en www.compralaentrada.com
• Express. Espectacle circense en el qual combinen diverses tècniques com portés acrobàtics, el masteler xinés, equilibris i el clown. Un espectacle fresc on es conjuga l’humor amb diferents disciplines creat per a sorprendre a tots els públics. Diumenge 12 de setembre a les 18.00 h. Gratuït, amb invitació a recollir en el Centre Cultural Verge del Carmen des del 6/09/2021.


Antes muerta que convicta. Beatriz Rico protagonitza un trepidant monòleg creat a base de gags, imitacions i acudits mentre ens ofereix reflexions absurdes sobre la seua vida en parella o el seu punt de vista de la crisi. Dissabte 25 de setembre, a les 20.00 h. 7€ en www.entradasatualcance.com
La Habitación de María. Concha Velasco es posa en la pell de l’escriptora Isabel Chacón, guanyadora d’un premi planeta que no va poder recollir per l’agorafòbia que pateix. Per aquesta condició porta reclosa 43 anys en el seu domicili, però aqueixa nit es produeix un incendi i tots els inquilins són obligats a evacuar l’immoble. Dissabte 2 d’octubre, a les 20.00 h. per només 10 € en www.entradasatualcance.com
• Ronejo. què ocorreria si un dia descobrírem que no somiem lliurement, sinó que els omplin de publicitat? Ronejo és un projecte governamental per a fer que continuem consumint sense límits, però en un moment donat alguna cosa es torça. “Ronejo” és una comèdia existencialista sobre el futur de la humanitat. Divendres 22 d’octubre a les 20.00 h. A 10 € en www.entradasatualcance.com
Cicle “Teatre per a Tod@s”:
Los Viajes de Alex y Elena. Dos universitaris, companys de pis realitzen viatges virtuals al passat, en concret al segle XVII, a llocs com Anglaterra, Venècia, Madrid o França. Diumenge 5 de setembre a les 18.30 h.
• Italino Grand Hotel. Qui llava els milers de llençols dels hotels? En l’últim soterrani del ITALINO GRAND HOTEL està la bugaderia. Allí, un personatge solitari lava, planxa i perfuma la roba. Viu només, somia entre llençols i amaga la soledat conversant amb les màquines i jugant amb la seua pròpia ombra. Diumenge 26 de setembre, a les 18.30 h.
• . Dansa i arts plàstiques, per a gaudir en família d’un espectacle màgic, creatiu i poètic. Les protagonistes d’aquesta història viuen en un lloc envoltat de terra i pobresa. Treballen i treballen en el camp sense descans, però per a sobreviure han convertit el seu treball en joc, i és que… és impossible prohibir-li a un xiquet que jugue. Diumenge 10 d’octubre a les 17.00 i a les 18.30 h. (dos passes)
Las aventuras del joven príncipe. La història d’un extraordinari xiquet que, venint d’un altre planeta, apareix en la terra per a canviar la vida d’un aviador, aconseguir una memorable expressió poètica en aquesta obra d’Antoine de Saint-Exupery. En ella trobem tant l’exaltació dels valors humans més purs transcendents com la subtil censura d’unes certes actituds reprovables. El petit príncep és una oda a l’amistat, l’amor, la senzillesa, la bellesa, la solidaritat, l’esperança, i és un espill on trobar la nostra incomunicació, vanitat, falta d’imaginació i absurd afany possessiu. Diumenge 24 d’octubre, a les 12.00 h.