Balconades i Xicotet Format omplin d’art el Casc Antic d’Altea

Balconades i Xicotet Format omplin d’art el Casc Antic d’Altea

Les persones que visiten el Poble Antic d’Altea podran gaudir de Balconades i Fira del Xicotet Format. Dues de les iniciatives culturals que, any rere any i durant el període estival, converteixen els carrers del municipi en una sala d’exposicions a l’aire lliure; així ho ha donat a conèixer l’edil de Cultura, Aurora Serrat.

Balconades

Amb un nombre de 56 creacions d’artistes coneguts i també aficionats, Balconades omplirà d’art els principals carrers del Casc Antic d’Altea.

Aquesta consolidada iniciativa s’inaugurarà oficialment el proper dilluns 22 a les 19:30h amb un recorregut en què els propis artistes mostraran les seues obres; però ja es podrà gaudir de la mostra a partir de demà divendres dia 19.

Les obres de Balconades 2019 romandran exposades fins al dia 1 de setembre. Retirades aquestes seran traslladades a la localitat veïna de l’Alfàs on s’exposaran del 6 al 30 de setembre. Del 7 al 15 d’octubre seran presents a Agost i a Benimantell del 8 de novembre a l’1 de desembre.

Aurora Serrat convida a la participació i agraeix als propietaris dels balcons la seua cessió, «perquè sense ella seria impossible dur a terme el projecte».

 

Fira del Xicotet Format

Una nova edició d’aquesta fira, l’objectiu és fomentar les arts plàstiques mantenint viva la tradició de l’art als carrers durant els mesos d’estiu, serà present al Portal Vell d’Altea fins a l’1 de setembre, en horari de 20:00 a 01:00h.

«Aquesta és una oportunitat perquè els artistes joves mostren les seues obres»; apunta l’edil de Cultura, que recorda que la tècnica i temàtica de les obres són lliures.

Aurora Serrat revela que aquest any són 6 els artistes participants: Guinea; Javier Gómez Quintana; Cupcanvas; Pilar Bresso; Lorena Expósito i Esther Loreto.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X