Una vegada superada la Fase 0 de la desescalada en totes les províncies espanyoles, els bars i restaurants comencen, a poc a poc, a alçar les seues persianes i a rebre l’aportació extraordinària de cervesa i aigua mineral natural de Mahou San Miguel a través de #SOMOSFAMILIA, iniciativa protagonitzada per les seues quatre icòniques marques.

Els primers a rebre aquesta ajuda addicional de producte han sigut els hostalers d’aquelles zones que ja havien passat a la Fase 1. Dels quals van decidir obrir, el 56% ja ho té disponible en els seus establiments i, partir d’aquesta setmana, els bars i restaurants situats a Madrid, Barcelona i les capitals de província de Castella i Lleó, també podran començar a rebre-ho.

Es tracta d’un enviament molt especial coordinat a través dels concessionaris i els distribuïdors habituals de Mahou San Miguel en cada zona i per al qual s’ha posat en marxa un operatiu de més de 3.000 vehicles entre camions i furgonetes de repartiment. Un gran desplegament tècnic i humà gràcies al qual es podran fer arribar les caixes addicionals de cervesa i aigua que suposaran per als hostalers una facturació estimada de 75 milions d’euros, com ja va comunicar la Companyia fa unes setmanes.

Amb #SOMOSFAMILIA, Cerveses Alhambra, San Miguel, Mahou i Aigua Solán de Cabres, abandonen els seus plans de 2020 per a bolcar tota la seua ajuda i compromís amb el sector hostaler secundant, així, als 1,7 milions de persones que viuen directament de l’Hostaleria i als més de 300.000 establiments hostalers, segons Hostaleria d’Espanya, que comencen a alçar els tancaments dels seus negocis davant la incertesa.

“Durant aquests dies, assistim a la materialització de l’ajuda que des de les quatre marques ens vam proposar aportar amb l’objectiu de contribuir a la recuperació de l’Hostaleria. Estem posant tot l’ànima en aquests moments tan difícils per a donar suport al negoci i ús de tantes famílies hostaleres”, explica César Hernández, Director General de Màrqueting de Mahou San Miguel. Per això, aquestes marques de la família Mahou San Miguel continuen treballant unides en una acció que no és puntual, sinó que materialitza un compromís de futur per a tot enguany i amb la qual esperen facilitar la recuperació de l’Hostaleria i les persones que la viuen i la gaudeixen.

I com a mostra d’aquest lliurament de producte, hui ix en televisió Repartiment, la segona part de #SOMOSFAMILIA que, després de Rètols, reflecteix el compromís de Mahou San Miguel amb aqueixa part de la família que tant necessita ara de la seua ajuda, els hostalers.