La nit del dissabte 30 de març tindrà lloc, a partir de les 20.00 hores, la cinquena edició del ‘Bavallons Comedy’, al Benidorm Circus. Esdeveniment organitzat per la Penya Bavallons amb la finalitat de recaptar fons per a la celebració de les Festes Majors Patronals de Benidorm.

La regidor de Cultura, Ana Pellicer, al costat dels representants de l’entitat festera, Paco Llinares i Paco Cano, ha presentat l’edició d’enguany que aposta descaradament per l’humor murcià tan de moda en xarxes socials i programes de referència com ‘La Resistència’ (Movistar+). Precisament de les terres germanes del sud són Javi Chou i Jaime Caravaca els qui, al costat del madrileny Ricardo Castella, componen la terna que actuarà al Benidorm Circus.

Ana Pellicer ha volgut destacar el fet que “cultura i festa es donen la mà” amb la proposta de Bavallons. Una iniciativa que cada any guanya adeptes i “collita molt bona acolliment”, i més encara si “els beneficis són per a nostres Festes Majors Patronals”. Pellicer ha recordat que la programació cultural de Benidorm “és molt rica i variada” i que amb activitats com aquesta es “anima a un públic nou” a “gaudir de les arts escèniques en el seu vessant més còmic”.

Per part seua, i en nom dels components de la Penya Bavallons, Paco Llinares ha anunciat que les entrades es troben ja a la venda al preu de 15 euros en el portal www.todaslasentradas.com. Tambíen poden adquirse per mitjà del col·laborador Grup La Galera, Benidorm Palace o a través de qualsevol dels membres de la Penya Bavallons.