2020 és l’any de Beethoven. Commemorant el 250è aniversari del naixement del gran compositor interpretarà l’orquestra del Conservatori Superior de música «Joaquín Rodrigo» de València dirigida per Ramon Ramírez que en el seu programa inclourà la primera simfonia de Beethoven en Do major i una mica de treball escoltat per Beethoven: Egmont Opus 84 – un conjunt de deu peces de música incidental per representar la tragèdia d’Egmont escrita per Johann Wolfgang von Goethe en 1788.

Aquesta orquestra, amb un alt nivell d’interpretació marcada per la demanda del seu director d’orquestra, realitza per segona vegada a l’Auditori de la Mediterrenia aquest dissabte, 14 de març a les 20 h. Va ser al maig de 2018 que va fer el seu debut en aquest escenari.

Beethoven va començar poc abans d’entrar en el concert de la vigília 2020 de cap d’any en el concert d’estiu 2019 amb l’actuació de la Vuitena Simfonia de Ludwig van Beethoven interpretada per la jove orquestra de la província d’Alacant amb el director i Manuel Ramos.

Entrada gratuïta. Invitacions a taquilla de l’Auditori de la Mediterrenia durant la setmana de l’actuació.