En la proposta de Luis Antonio Mac-Beath, Luant d’aquesta quinzena l’autor li la dedica al “Betlem Gegant d’Alacant” amb l’humor i certa ironia que li caracteritza.

Aquest Betlem, com sabreu, de 56 metres d’altura va rebre aquest desembre la certificació oficial del ‘Guinness World Records’ com el Naixement «més gran del món», entre les crítiques de l’oposició pel seu elevat cost. L’estructura és obra de l’artista foguerer alacantí José Manuel García «Pachi»

Luis Antonio Mac-*Beath, Luant (l’Havana 1955) arriba a LOBLANC amb el palmarés d’haver treballat en el Setmanari humorístic PALANTE i fer la secció nacional- internacional del diari Informació d’Alacant, a més de col·laborar en moltes altres publicacions en paper o digital.

Busca temps per a continuar fent el que més li agrada, la caricatura. A més entra a formar part de diversos projectes de música fusió i són cubà com a percussionista. Actualment col·labora en O Farelo a Galícia. A més amb la coneguda escriptora Zoé Valdés en els seus hilarants ZoePost. Integra el duo Sucre i Canya dedicat al so cubà principalment.