L’actriu alacantina protagonitza “Salomé”, una adaptació teatral més actual del personatge bíblic

Sergio Dalma omplirà l’Auditori Internacional amb el seu concert de la gira “Somriu perquè estàs a la foto”

Miguel Assal ens ensenyarà, literalment, a salvar vides

Culminat el període de Pasqua, l’escena cultural de Torrevella continua enriquint-se amb un altre cap de setmana replet d’esdeveniments. La magistral actuació de Belén Rueda, la impressionant trajectòria musical que celebra Sergio Dalma en la seua nova gira, i l’espectacle de salvaguarda personal de Miguel Assal convergeixen per a delectar als espectadors de totes les edats i gustos.

Congrés Instal·ladors Elèctrics: APEME

El cap de setmana comença aquest divendres, 12 d’abril, amb la congregació a l’Auditori Internacional de Torrevella d’un multitudinari esdeveniment en el qual més de 350 professionals del sector elèctric, membres de la federació APEME, celebraran la seua assemblea anual per a donar compte de les diferents actuacions celebrades al llarg d’enguany. Una jornada on més de 30 empreses d’aquesta branca, es reuniran per a enfortir els llaços professionals i crear noves sinergies dins del seu sector.

“Salomé” i la presència escènica de Belén Rueda.

Aquesta nova producció de Pentación Espectacle, ens submergeix en la captivadora narrativa del personatge bíblic Salomé demà divendres, 12 abril, a les 20.00 hores, en el Teatre Municipal de Torrevella. Interpretada per la inigualable Belén Rueda, Salomé emergeix com un símbol de l’alliberament femení, desafiant els estigmes i la repressió històrica que ha envoltat la sexualitat femenina.

Sota la direcció i de Magüi Mira, l’obra ens transporta a segles passats, però el seu missatge ressona amb una rellevància atemporal, recordant-nos que els desafiaments enfrontats per Salomé encara persisteixen en la societat contemporània. Ens ofereix una mirada aguda i penetrant del món actual en destacar la sorprenent vigència dels dilemes presentats en el relat bíblic, a través d’un enfocament fresc i provocador.

Gràcies a la cura i al talent excepcional del seu equip artístic i tècnic, Salomé es converteix en una experiència teatral impactant i emocionant. Amb el seu missatge potent i la seua execució magistral, l’obra s’erigeix com un testimoniatge durador de la força i la resistència de l’esperit humà.

Eres a temps de comprar la teua entrada en la web de cultura Torrevella, www.culturatorrevieja.com o en la taquilla del Teatre Municipal.

Sergio Dalma torna triomfant a Torrevella

L’aclamat cantant ha tornat amb força al panorama musical amb el seu nou àlbum titulat «Somriu perquè estàs a la foto» i ho celebra amb una gira que ha esgotat les entrades per a l’Auditori Internacional aquest dissabte 13 a les 21:00h.

Aquest concert representa una celebració vibrant de la seua destacada carrera, on Dalma imprimeix vitalitat i alegria a cadascuna de les seues noves cançons, capturant l’essència d’aquesta etapa de la seua vida amb un so fresc i contagiós que evoca la dècada dels huitanta.

El repertori estarà compost tant pels temes del seu últim treball com pels clàssics que l’han acompanyat al llarg de la seua trajectòria, oferint així una experiència musical única que celebra més de tres dècades d’èxits.

Miguel Assal ens dona lliçons de supervivència

L’Agent d’Emergències més viral d’internet (més de 9 milions de seguidors), arriba amb el seu espectacle “Salvar Vides” al Teatre Municipal de Torrevella aquest diumenge, 19 d’abril, a les 19.00 hores.

En l’espectacle, Miguel Assal ensenya a resoldre les principals situacions d’emergència, desmunta mites i dona consells i claus útils perquè qualsevol ciutadà puga literalment salvar vides, en definitiva, ensenya el que ningú ens ha ensenyat que considera útil per a la societat amb l’objectiu de reduir morts evitables.

Després de l’espectacle es vendran exemplars del seu nou llibre, les quals Miguel Assal es quedarà a signar personalment. Les entrades segueixen a la venda en www.culturatorrevieja.com i en la taquilla del Teatre Municipal.