L’alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i l’edil de Cultura, Ana Pellicer, han rebut als i les poetes convidats a el “III Festival Internacional de Poesia Benidorm & Costa Blanca”, que se celebra del 22 al 27 d’octubre i que té programades activitats a Benidorm i altres municipis de la Marina Baixa.

Dirigit i organitzat pel president del Licéo Poètic, Julio Pavanetti, i la tresorera de l’entitat, Annabel Villar, el festival compta amb la presència de destacats poetes reconeguts internacionalment, amb els qui es compartiran activitats poètiques, lúdiques i turístiques.

El Saló d’Actes de l’Ajuntament de Benidorm va acollir el recital d’obertura dels poetes convidats, amb la participació dels alumnes de l’IES Mediterrània, de l’IES Pere María Orts i Bosch i del Conservatori de Música José Pérez Barceló. Com a músics convidats participaran Joaquín Boscá (guitarra clàssica) i Marlene Aquino (soprano).

El dimecres 24, a les 18:00 hores, l’auditori del Centre Social José Llorca Linares acull també un recital dels poetes convidats amb la participació dels grups de teatre Tossal i Catarsi; amb música i dansa de l’Associació Cultural Manxega Tramontana i amb la participació del músic Joaquín Boscá (guitarra clàssica).

Al llarg de la setmana, també estan previstos diferents actes en les localitats de Alfas, Altea i La Vila Joiosa.