Benidorm celebra la setmana vinent l’IV Festival Internacional de Poesia ‘FIPBECO 2023’

Benidorm celebra la setmana vinent l’IV Festival Internacional de Poesia ‘FIPBECO 2023’

El certamen, que es desenvoluparà de dimarts a divendres a les 19 hores en la Sala d’actes, comptarà amb poetes de primer nivell internacional
La setmana vinent, del 20 al 25 de març, Benidorm celebrarà l’IV Festival Internacional de Poesia ‘FIPBECO 2023’ que organitzen el Liceu Poètic de Benidorm i la Regidoria de Cultura. El certamen coincideix a més amb el XX aniversari del Liceu i ha sigut presentat aquest matí en roda de premsa.
Una quarta edició que serà la primera postpandèmia, “motiu pel qual estem molt satisfets i pel qual agraïm l’esforç realitzat per a portar a poetes de primer nivell internacional i gran prestigi” ha destacat el regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, que ha aprofitat per a “convidar a tothom al fet que gaudisquen d’aquestes jornades” que tindran lloc en la Sala d’actes de l’Ajuntament a les 19 hores.
L’arribada dels poetes convidats es produirà al llarg del dilluns 20. L’endemà seran rebuts per l’alcalde i el regidor de Cultura al matí i a la vesprada tindrà lloc el primer recital, que tindrà com a músics convidats al grup Tramuntana (música i dansa) i a Carlos Eduardo Muñoz (veu i guitarra).
El dimecres es desenvoluparà una activitat en l’IES Bernat de Sarrià amb un recital interactiu dels poetes convidats amb els alumnes dels instituts i el músic Kike Argandoña a la guitarra. A la vesprada serà el segon recital. El dijous 23 hi haurà un nou recital a les 19 hores, que coincidirà amb la celebració del XX aniversari del Liceu Poètic. Esperança Verdecia (violí) i Joaquín Boscá (guitarra) actuaran com a convidats. L’últim recital es realitzarà el divendres, a la mateixa hora, que servirà de comiat als poetes. La soprano Marlene Aquino i l’Estudi de Dansa de Rosa Martínez seran els músics convidats.
Per a aquesta quarta edició el Festival comptarà amb els poetes Alicja Kuberska (Polònia), Dimitris P. Kraniotis (Grècia), Galvarino Orellana (Xile), Gino Leineweber (Alemanya), Hilal Karahan (Turquia), Hussein Habasch (Kurdistan), Jeton Kelmendi (Kosovo), Marija najthefer Popv (Sèrbia), Muniam Alfaker (irak), Roberto Reséndiz (Mèxic), Sue Zhu (Nova Zelanda), William Wolak (els Estats Units).
També participaran socis del Liceu Poètic arribats des de diversos llocs del país com Águeda Molina, Ángel Rebollar, Annabel Villar, Cézar Vziniuk, Francisco Domínguez, Gloria Lafuente, Guillermo del Pi, Janine Troutman, José Luis Labad, José Martínez Giménez, Julio Pavanetti, Manuela Martínez, Mario García, Mary Paz Hernández i Mercedes Dueñas.
Tant Juliol Pavanetti com Annabel Villar, representants del Liceu Poètic, han ressenyat que el festival i els poetes que prenen part “estenen el nom de Benidorm pel món”, per la qual cosa suposa “un orgull i un gran honor poder convidar als veïns i visitants de Benidorm a descobrir una poesia diferent”.
L’entrada a tots els recitals és gratuïta fins a completar l’aforament de la Sala d’actes.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X