El regidor d’Esdeveniments, Jesús Carrobles, i la portaveu del Govern Municipal, Lourdes Caselles, han presentat la VIII edició del Festival Summer Festival, acompanyades pel responsable de l’organització de l’esdeveniment, Christofer Gómez. Un certamen que se celebra, com tots els anys, en el Gran Hotel Bali del 4 al 14 de juliol, i en el qual participen més de 4.000 ballarins de salsa arribats des de diversos països europeus, i fins i tot des d’Austràlia, per a gaudir de classes dels millors experts i de diferents activitats de ball.

Carrobles ha destacat que es tracta del “primer festival d’aquest estiu a Benidorm, un dels més importants de la ciutat pel seu gran volum de participants i per la seua durada”. Els assistents a l’esdeveniment podran gaudir de les diferents modalitats i esdeveniments que es realitzant en aquest festival com “els tallers, les ‘masterclass’ i els espectacles en viu a càrrec dels millors professors, parelles de reconegut prestigi internacional i companyies de ball”.

Christofer Gómez ha comentat que actualment es “estan realitzant els preparatius previs a l’esdeveniment que començarà dijous que ve, encara que l’equip de Benidorm Summer Festival treballa durant tot l’any”. Aquesta edició destacarà per tindre dues activitats molt diferenciades, la primera d’elles serà el Benidorm BK Congress del 4 al 10 juliol, amb el millor cartell d’artistes; i la segona de les activitats serà el Benidorm Salsa Congress entre els dies 8 al 14 juliol amb el “més granat a nivell mundial com el Rei del Mambo Eddie Torres, sempre com a principal artista en cartell, Tropical Gem i la visita de companyies internacionals”.

Gómez ha subratllat que “el festival estarà en actiu pràcticament les 24 hores del dia amb activitats durant el matí, vesprada i nit”. Les activitats nocturnes albergaran espectacles de ball, ‘xous’ trepidants i balls fins a altes hores de la nit. Finalment, el festival conclourà amb un espectacle de producció pròpia denominat ‘De l’arrel a la mata’, on una orquestra estarà “tirant” dels millors temes de la salsa en directe. Així mateix, tancarà l’acte la banda espanyola Tromboranga, de reconegut prestigi a nivell internacional.

Per part seua, Lourdes Caselles ha agraït als organitzadors “la confiança que tenen a la ciutat de Benidorm, convertint al municipi en un referent en el món de la salsa”. Aquest festival “esgota les seues entrades tots els anys” afermant l’esdeveniment i a la proposta de Benidorm per a acollir-lo.