La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benidorm ha convocat ja la XXXVI edició del Concurs de Nous Creadors en les modalitats de pintura i escultura, per a això ja s’han publicat les bases d’aquest. Un concurs que, com és habitual, està obert a la participació dels joves d’entre 14 i 35 anys que ho desitgin.

Igual que en edicions anteriors les obres a concurs hauran de ser originals i inèdites amb tècnica, dimensions i tema lliures. Això sí, en el cas de les pintures aquestes hauran de presentar-se preparades per a ser penjades en l’exposició. Tant les pintures com les escultures hauran d’arribar acompanyades del nom i cognoms de l’autor, DNI, edat, adreça, telèfon i títol de l’obra. Cada concursant podrà aportar un màxim de dues obres.

L’exposició tindrà lloc en el Espai d’Art de l’Ajuntament del 3 de febrer al 28 del mateix mes de 2025 i les obres hauran de ser presentades en la Regidoria de Joventut fins al 30 de desembre d’enguany. Les bases estableixen que es concedirà un únic premi de 1.000 euros per a cada modalitat i les obres premiades passaran a ser propietat de l’Ajuntament. També hi haurà un premi especial de 100 euros a la millor pintura o escultura realitzades per un menor de 18 anys.

Un jurat designat per la Regidoria de Joventut serà l’encarregat d’emetre la seva decisió, que serà inapel·lable, el dia 28 de febrer de 2025 a les 12,30 hores.