La regidora de Cultura, Ana Pellicer, ha presentat la cinquena edició del ‘Benidorm Music Jazz’, un cicle de quatre concerts a l’aire lliure que se celebraran al maig i juny en la Plaça de la Senyoria i en l’Amfiteatre Oscar Esplá. L’entrada als concerts és completament gratuïta i comptaran amb barres de la Comissió de Festes i la Associació de Penyes per a oferir refrescos i montaditos a preus populars.

Pellicer ha destacat que “l’oferta de música Jazz se suma a la variada oferta cultural que ofereix Benidorm i es converteix en un atractiu turístic més de la nostra ciutat”. L’edil ha afegit que “aquestes actuacions s’ofereixen per al gaudi dels nostres veïns i turistes, i al costat de la bona música podrem gaudir d’espais tan bells i volguts com la zona del Castell i el Parc de l’Aigüera”.

El cicle comença el divendres 10 de maig en la Plaça de la Senyoria amb el concert a càrrec de sextet sevillà ‘O Sister’, amb el seu nou treball ‘Stompin in Joy’ en el qual s’aproxima al jazz més original i primitiu. El divendres 17 de maig, en el mateix escenari, serà el torn de Celia Mur, una de les més prolífiques i versàtils cantants de jazz espanyoles, i Arturo Serra, percussionista valencià autodidacta.

Ja al juny tindrà lloc la tercera cita el dia 7, en l’Amfiteatre Oscar Esplá, amb la ‘Cotijazz Big band’, una banda en la qual participaran músics de Benidorm, com Pepa Antón a la trompeta. El cicle es tanca el 14 de juny en la Plaça de la Senyoria amb ‘Pepe Bao Trio’, que aporten una visió del Jazz i el flamenc des de la inspiració del funk, el soul i la música americana.

El cartell que anuncia aquesta cinquena edició del ‘Benidorm Music Jazz’ ha sigut dissenyat pels alumnes del Batxillerat d’Art de l’IES Pere María Orts de Benidorm, sent el cartell de Andrey Nahirnych el seleccionat en el qual després han treballat tots els seus companys.