Del 22 al 25 de febrer l’oferta gastronòmica de Benidorm serà protagonista a ‘Alacant Gastronòmica, II Trobada de l’Estil Mediterrani’, que se celebra en IFA amb tota una oferta expositora de productes de la província. Aquest Congrés gastronòmic inclou tallers, showcooking, concursos, tastos i venda de productes típics alacantins.

Benidorm acudirà a l’esdeveniment per a promocionar el ‘Benidorm Gastronòmic 2019’, que inclou esdeveniments ja consolidats durant anys com les Jornades dels Arròs, les Jornades de la Cullera i el Concurs de Tapes i Pinchos; i que a més enguany presenta una nova cita amb la tonyina com a protagonista, en homenatge a la tradició almadrabera de Benidorm i a la gran varietat de plats autòctons de la ciutat que es cuinen amb tonyina.

L’estand de Benidorm, de 80 m2, donarà suport a diferents establiments de la ciutat, coordinats per ABRECA, associació que està dissenyant un ampli programa d’activitats com a degustacions, tastos, etc, a realitzar en l’estand durant els dies del certamen.

A aquesta cita acudiran una gran varietat d’expositors que mostraran al públic assistent i als professionals del sector, diferents especialitats gastronòmiques de la província, denominacions d’origen, marques de qualitat, productes de la terra, productes ecològics i artesanals, així com vins i begudes típiques, equipaments o serveis. Seran quatre dies replets d’activitats de la mà d’Estreles Michelín i sols Repsol presents en aquesta segona edició de la trobada.

Aquesta iniciativa sorgeix de la mà de la Diputació d’Alacant, la Cambra de Comerç d’Alacant i la Institució Firal Alacantina, amb el suport de la Generalitat Valenciana, que s’uneixen en aquest esdeveniment per a promoure accions saludables i una alimentació sana basada en productes autòctons, procedents tant del mar com de la muntanya.