Bon nivell de visites escolars a l’exposició “Els nostres monstres de la Cultura Popular Valenciana”, instal·lada en l’accés a la Biblioteca Municipal per la regidoria d’Educació que dirigeix Dorian Gomis (PP), com a activitat pròpia de l’Aula d’Animació a la Lectura.

La mostra està especialment dissenyada per a ser visitada pels escolars de segon cicle de primària del municipi, durant el mes de març i en horaris de demà, amb un recorregut d’uns 60 minuts de duració amb dos animadors i tres sessions diàries.

Els monitors s’integren en un grup d’animació i teatre denominat “Conta3”, amb una llarga trajectòria d’espectacles de contes, animació escolar i malabars, que ha canalitzat el seu treball cap a espectacles educatius.

Es tracta d’un programa d’animació a la lectura, així com la transmissió de la nostra cultura popular, amb l’objectiu de fomentar l’interés dels joves.

L’exposició consta de 15 panells que ofereixen una visió divulgativa i didàctica de les criatures fantàstiques de l’imaginari popular valencià, a partir de les rondalles. També s’ha disposat un espai per a exposar els treballs realitzats per l’alumnat amb caràcter previ.

La visita inclou la narració escènica de “Els amics del Butoni”, en una sala decorada amb xicotets escenaris on es desenvolupen les escenes de la història que es transmet.