El regidor d’Esports, Jesús Pareja, juntament amb Fernando, director artístic del Club Flández, han presentat el cartell del Campionat nacional de Breakdance, BREAK IT SPAIN, que se celebrarà dissabte que ve dia un de desembre en les instal·lacions d’aquest club.

Es tracta d’un esport a manera de ball molt actiu i elàstic i que estem impulsant a Elx per a sumar-ho a la riquesa esportiva que tenim ja que resulta molt entretingut tant per al qual ho practica com para el que el puga veure i gaudir.

Agraïm al Club Flamez el treball realitzat en l’organització d’aquest campionat en el qual, segons ens ha informat el seu director artístic, van a participar prop de 50 xiquets de tota Espanya i també hi ha més de 60 persones apuntades en la categoria professional.

Hi haurà un jurat internacional amb membres de països com França, Polònia, i els participants també procedeixen de diversos llocs.

El Club es troba en el carrer Espronceda 122, al costat del parc Isabel Allende i per a poder accedir solament caldrà contribuir amb un donatiu de 3 euros.