Sebastián Yatra, Tamboret, Lola Índigo i Luis Fonsi actuaran en la segona edició del festival que comença diumenge que ve
Brilla Torrevella ha penjat el cartell d’últimes entrades per als concerts de Sebastián Yatra, Luis Fonsi, Tamboret i Lola Índigo que tindran lloc a partir del pròxim diumenge 24 de juliol en el Principal Stage, situat al Parc Antonio Soria. El festival, que compta amb la col·laboració de l’ajuntament de la ciutat i el patrocini principal de l’Institut Municipal de Cultura Joaquín Chapaprieta, ha sigut també patrocinat per Vega Fibra, Agamed, Grup Zaragoza 2012, Irel Studio i Vistabella Golf.
A tan sols cinc dies perquè arranque la segona edició de Brilla Torrevella, els concerts que tindran lloc al Parc Antonio Soria, estan a punt d’esgotar les seues entrades. Els artistes cap de cartell i altres actuacions i activitats organitzades, es preparen per a rebre a torrevejenses i visitants en una segona edició que ofereix concerts de pagament i actuacions totalment gratuïtes. Brilla Torrevella suma així un total de 26 concerts repartits per tota la ciutat i dirigits a tots els públics que es desenvoluparan entre les 20.00 i la 1.30 de la nit.
D’aquesta manera, del 24 de juliol al 12 d’agost, Torrevella es convertirà en l’epicentre d’actuacions i activitats repartides en els diferents escenaris: Principal Stage, situat al parc Antonio Soria; Ref Stage, situat en la Plaça Encarnación Puchol de la Mata; Vegafibra Stage, situat en les piscines naturals de Torrevella a la Platja del Capellà; i, finalment, Agamed Stage, situat en el Teatre Municipal de Torrevella.