El festival ha conquistat a un públic internacional procedent de més de 28 països i 47 províncies espanyoles durant més de tres setmanes d’espectacles
Torrevella, 17 d’agost de 2023 | Torrevella rellueix més que mai després de culminar la seva tercera edició del festival “Brilla Torrevella” amb gran èxit. Gairebé tres setmanes d’espectacles i activitats programades han fet d’aquest esdeveniment, patrocinat per l’Ajuntament de Torrevella, un espectacle únic que ha aconseguit reunir més de 31.000 assistents. A més, més de 7 milions de persona, tant en l’àmbit nacional com internacional, han pogut seguir el festival i mantenir-se al dia gràcies a les xarxes socials, premsa, ràdio i altres mitjans de comunicació.
Ahir, 16 d’agost, Brilla Torrevella va culminar la seva tercera edició després de més de 13 funcions de grups principals, així com altres grups que van acompanyar l’edició i que han sumat un total de 25 actuacions en el gran escenari situat al parc Antonio Soria de Torrevella. L’esdeveniment, que ha malbaratat art, cultura, música i oci familiar, ha comptat amb un gran nombre de públic que s’ha mobilitzat des de 47 províncies espanyoles i de 28 països de tot el món.
Com a plat fort destaca l’actuació de Black Eyed Peas que va fer les delícies d’un públic lliurat que va ballar al so de la seva música. Per part seva, Melendi va captivar a la ciutat i va penjar el cartell de sould out la tercera nit, on va rememorar els seus grans èxits. També, altres artistes importants del panorama musical com l’Índia Martínez, Loquillo, Abraham Mateo, Israel Fernández i Diego del Morao o Kidd Keo van formar part de l’edició.
Sense oblidar la cultura i l’humor, van destacar les actuacions de còmics com Goyo Jímenez, Luís Piedrahita o Galder Vares on els riures i el bon humor van omplir l’ambient. També els més petits van poder gaudir amb actuacions com a Pica Pica o Superthigs Sing & Party. I, finalment, artistes com Pablo Músico, Alex Lumbier, Aire Pur, Isidro Dj, Filiu, Llums de Neó, La Hornet, Juanjo Dj, The Troupers Swing Band, TG Psyco o Grup Flor del taronger, completen el gran cartell d’aquest any 2023.
Els organitzadors han catalogat aquesta edició com un èxit. Javier Riquelme, promotor de “Brilla Torrevella” ha expressat: “Per a nosaltres, aconseguir que la celebració hagi transcorregut sense incidents de gravetat i rebre un feedback positiu de la major part d’assistents és el veritable èxit”. A més, ha anunciat que “ja estem treballant en l’any vinent, per a poder arribar a satisfer totes les necessitats del nostre públic en la següent edició i arribar a un major nombre d’assistents. La nostra missió és que no hi hagi un lloc en el món que no conegui la ciutat de Torrevella”.