Brilla Torrevieja, el festival boutique que presenta la seua primera edició de l’1 al 7 d’agost, proposa experiències que traspassen les fronteres de la música. Mitjançant la creació de multitud d’espais per tota la ciutat, aquesta iniciativa té com a objectiu crear un ambient idíl·lic on el públic puga connectar amb la cultura, creant moments únics i inoblidables. El festival ha sigut presentat aquest matí a l’ajuntament de Torrevella per part del regidor de Cultura del consistori, Antonio Quesada, i els promotors de la iniciativa, Pablo Pamies i Antonio Castillo.

Durant tota la setmana, la ciutat gaudirà d’actuacions d’artistes de referència en el panorama nacional i internacional com Pol Granch, el dia 1 d’agost; Niña Pastori, que actuarà el dia 2; Good Save the Queen, que ho farà el dia 3; després, el concert de Jorge Drexler, que tindrà lloc el dia 4; RVFV i Lennis Rodríguez, ho faran el 5; l’endemà, 6 d’agost, tindran la seua oportunitat El Canijo de Jerez, Uña y carne i La Cotxera; i, finalment, Sidecars, que actuarà l’últim dia, 7 d’agost.

La part musical tindrà lloc en l’espai Eres de la Sal, situat en un privilegiat entorn envoltat de molls i embarcadors. Un lloc idoni per a la celebració de tota mena d’espectacles en directe. Els promotors han destacat que es disposarà d’altres espais i activitats paral·leles als concerts per a poder gaudir d’oci familiar, experiències gastronòmiques i artístiques perquè el públic puga experimentar i divertir-se a través de diferents propostes innovadores.

Per als impulsors de la iniciativa un altre dels objectius és “promoure el turisme i el comerç local, involucrant tant al sector turístic de la zona, com a tot el comerç de la ciutat i desenvolupant diferents accions que facen millorar l’economia de la regió”

Finalment, han ressaltat que s’adoptaran totes les mesures de precaució pertinents imposades per sanitat en la lluita contra la COVID-19 perquè el públic puga gaudir amb total tranquil·litat de la celebració dels diferents esdeveniments, concerts i espectacles.

Les entrades estaran a la venda a partir de hui dijous a les 8.00 en la web www.brillatorrevieja.com