El cicle de cinema familiar a l’aire lliure, programat per la Regidoria de Cultura que dirigeix Ana Pellicer, es va tancar anit amb la projecció de la pel·lícula ‘Buscando a Dori’, un dels últims èxits de la factoria Pixar. Diversos centenars de persones van omplir l’arena de la Platja del Mal Pas, convertida de nou en una sala de cinema, per a gaudir d’una nit d’oci arran de mar.

Aquest estiu la Regidoria de Cultura ha volgut diversificar els espais per al desenvolupament d’activitats cinematogràfiques i teatrals dirigides al públic familiar. Així, repetint la bona experiència d’anys anteriors, s’ha desenvolupat el cicle ‘Cinema a la Platja’ en el Mal Pas, que a més de ‘Buscando a Dori’ va acollir el passat 20 de juliol la projecció també gratuïta de ‘Vaiana’.

El Parc de Foietes, per la seua banda, ha sigut l’escenari de ‘Teatre i Cinema al Parc’, un cicle que es va iniciar el 8 de juliol amb la representació de ‘Crusoe’, una producció de teatre de carrer de la companyia Marqueliñe; i que es va completar el passat 17 d’agost amb la projecció de la pel·lícula d’animació ‘Zootropolis’.

A més, fins a finals d’agost, l’Hort de Colón acull activitats per als més xicotets, amb tallers infantils els dimecres i dijous de 19.00 a 20.30 hores, i amb animacions els divendres a les 19.30 hores.