David Bustamante, Antonio Carmona, Dellafuente i SFDK són alguns dels artistes que van a configurar la Barraca Municipal d’Elx d’enguany. Les actuacions es van a desenvolupar del 9 al 14 d’agost en el pàrquing de la Universitat Miguel Hernández.

“És un recinte molt més segur, amb un aforament per a més 8.000 persones i que com a novetat tindrà banys públics més higiènics”, ha explicat l’edil de Cultura, Patricia Macià. Concretament hi haurà 14 banys individuals i fora hi haurà lavamanos i assecadors elèctrics.

El dia 9 d’agost actuarà David Bustamante. El 10 d’agost SFDK, a qui teloneará Hakuna Tanaka i La Eskalera. El 12 d’agost actuarà Antonio Carmona. El 13 d’agost hi haurà una actuació de dj’s i el dia 14 d’agost serà el torn dels 40 Music Danse, els qui faran un streaming per a diversos països.

L’edil de Cultura ha incidit que hi haurà dues zones adaptades, alguna cosa en el que porten treballant des que començaran a treballar en la programació el passat any. També hi haurà un punt lila en l’entrada de la Barraca.

Hem volgut apostar per una programació equilibrada i diversa, a més de gratuïta”, ha informat l’edil de Cultura, qui ha afegit que l’Ajuntament ha fet un esforç important per la realització de la programació, que ha tingut un cost de prop de 200.000 euros.

Javier Baeza, coordinador de Cultura, ha explicat que el recinte té una superfície de 7.950 metres quadrats, dels quals prop de 2.000 metres és per a escenaris i camerinos i la resta per al públic. “És un lloc que permet més seguretat i comoditat, abans de les actuacions es tancarà al tràfic l’Avinguda del Ferrocarril fins a l’endemà”, ha assenyalat Baeza.

Per la seua banda, el programador cultural, Julián Sáez, ha explicat que s’ha volgut portar estils musicals diferents per a tots els gustos.

La programació es va a difondre per totes les xarxes socials de l’Ajuntament i, segons ha assenyalat el cap de Comunicació, Jorge Corb, va a haver-hi nombroses sorpreses perquè tots els il·licitans s’assabenten de les barraques.

Els concerts donaran començament a les 23 hores i després d’ells hi haurà actuació de dj’s.