Spring Festival acomiada l’any carregat de novetats. L’organització ha anunciat hui els anhelats primers noms del seu cartell amb les sis primeres bandes encapçalades per C.Tangana a les quals s’uneixen Dorian, Visca Suècia, Crema Bogotà, Afecte i Trashi. A més, l’organització també anuncia que el festival protagonista de la primavera alacantina torna a la ciutat durant els dies 27 i 28 de maig de 2022 inaugurant un nou recinte: multiespai Rabasa.

La primera gran sorpresa d’aquestes confirmacions de Spring Festival 2022 és, sense cap dubte, C. Tangana. L’artista, que ha ajudat a redefinir i transcendir el gènere urbà gràcies a la seua visió i passió artística, presentarà “El Madrileño” (2021), la seua gran obra, amb la qual ha obtingut cinc nominacions al Grammy Llatí. Un àlbum en el qual ha explorat temes personals amb franquesa, introspecció i honestedat, a més d’ampliar els seus horitzons musicals amb grans col·laboracions.

Dorian continua la ronda de primeres confirmacions per a l’edició 2022 del festival. Després de l’èxit internacional de “Justícia Universal” (2018), la banda està treballant en el seu nou disc “Ritual” que veurà la llum a la primavera, i del qual ja ha anunciat el seu primer gran single d’avançament: ‘Dues Vides’. Un tema enlluernador que està destinat a convertir-se en una de les cançons més corejades de tot el seu repertori.

Un altre dels grans noms que no podia faltar en aquestes primeres confirmacions és Viva Suecia. La banda murciana que en 2019 van sorprendre a tots amb el seu tercer disc, “El Milagro”, -amb el qual van penjar el cartell de sold out en pràcticament tots els seus concerts- en 2021 han seguit el deixant afegint al seu repertori ‘La Voz del Presidente’. Un tema replet de versos memorables que sublima les essències de Viva Suecia i la seua capacitat lírica.

Crema Bogotà presentarà el seu àlbum debut, “La Noche”, un treball replet de deu cançons que enganxen, empoderen i emocionen i amb una essència molt particular que reflectiran, sense cap dubte, en el seu captivador directe. La banda contínua amb reivindicant els clarobscurs de la seua generació amb les seues enèrgiques lletres, amb ritmes contundents i guitarres distorsionades.

També Afecte passarà per l’escenari de Spring Festival 2022. Des que van publicar el seu primer llarg van aconseguir l’excel·lent unànime per part de la crítica i públic. Una banda que és capaç de conjuminar pop i música contemporània amb lletres profundes i tornades coreables.

Tancant aquesta tanda de confirmacions està Trashi, que amb la seua frescor, espontaneïtat i bones vibracions presentaran el seu primer EP, “Lo que pasó ese verano” en la línia del seu pop íntim, senzill i cru que els ha portat a ser una de les bandes revelació.

Spring Festival reprén el pols de la ciutat en multiespai Rabasa.

Spring Festival serà en el multiespai Rabasa els dies 27 i 28 de maig de 2022. Un cap de setmana amb més de 20 hores de música en un recinte còmode, molt ampli, amb dos escenaris, de fàcil accés i aparcament propi. Així, la cita primaveral per excel·lència a la ciutat d’Alacant fa un pas més amb l’objectiu de convertir-se en un festival que s’integre al 100% a la ciutat i amb els alacantins.

multiespai Rabasa, situat a tot just huit minuts caminant de les parades del TRAM i de diverses línies d’autobusos, serà el punt de trobada d’un line- up que, una vegada més, té com a objectiu comptar amb artistes de primer nivell que l’organització continuarà revelant en les pròximes setmanes.

Abonaments a la venda

Els abonaments de dos dies per a Spring Festival podran adquirir-se en springalicante.es i en entradas.com. Es tracta d’un contingent molt limitat de 1.000 abonaments que pujarà de preu a mesura que les unitats s’esgoten.