Callosa d’en Sarrià acull una de les cites de les VII Encontres d’Arxivers

Callosa d’en Sarrià acull una de les cites de les VII Encontres d’Arxivers

L’Associació d’Arxivers i Gestors de Documents Valencians, dins del marc d’activitats que es realitzen per a celebrar el dia Internacional dels Arxius (9 de juny), ha organitzat les VII Encontres d’Arxivers, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià i l’Autoritat Portuària de Castelló, i patrocinat per la Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport.

La gestió documental ajuda a controlar de manera eficient i sistemàtica la creació, la recepció, el manteniment, la utilització i la disposició dels documents. Són diversos professionals els que intervenen en aquest procés. Els encontres són una oportunitat perquè els arxivers participants compartisquen coneixements i intercanvien impressions sobre totes les disciplines. Enguany els encontres se celebraran en primer lloc el pròxim 14 de juny en l’Autoritat Portuària de Castelló. En encontre tindrà com a títol ‘Arxius Fotogràfics’.

La segona trobada se celebrarà el 27 de juny a Callosa d’en Sarrià amb el títol ‘Quadre de Classificació Funcional i Catàleg de Procediments’.

Les trobades són gratuïtes, però és necessària la inscripció prèvia en el següent formulari: https://bit.ly/2sw8ycj. A més, s’ha d’indicar si es vol assistir a la trobada de Castelló o al de Callosa d’en Sarrià. S’emetrà certificat d’assistència.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X