En vespres d’inici de la programació professional de la nova temporada de Tardor-Nadal 2022 que arranca el divendres 23 amb l’estrena nacional de “Viaje a Oz, el musical”, el Teatre Chapí informa de dos canvis que s’han produït en la programació dels pròxims mesos.
El primer d’ells és l’anul·lació de l’espectacle “MEDEA” de dansa de la Companyia Antonio Márquez programat per a dissabte que ve 5 de novembre per problemes de salut del primer ballarí. En el seu lloc s’han programat les sarsueles “LA VERBENA DE LA PALOMA de T. Bretó i LA REVOLTOSA de Ruperto Chapí” de la Companyia lírica Amadeo Vives, que comptarà amb la participació de l’Orquestra Simfònica del Teatre Chapí.
L’altre canvi és la suspensió de la gira que el GRAN CIRC ACROBÀTIC DE LA XINA anava a dur a terme durant els mesos de desembre 2022 i gener 2023 que finalment no es produirà. Per a substituir l’actuació prevista del 14 de gener de 2023,  s’ha programat l’espectacle familiar TRASH! coproducció de Töthem e Yllana un espectacle vital i energètic sobre les possibilitats del reciclatge a través de la percussió, el moviment i l’humor.